Albert Plesmanweg 1F

GOES
verhuurd

Omschrijving

Aan de Albert Plesmanweg op het industrieterrein "De Poel I" op een uitstekende zichtlocatie aan één van de uitvalswegen van Goes bieden wij een "Penthouse"-kantoorruimte aan van circa 205 m² BVO op de tweede verdieping van een representatief bedrijfsgebouw.

Bereikbaarheid
De opstallen zijn gelegen op het bedrijventerrein "De Poel I" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de nabijheid van rijksweg A-58. Ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel en het havengebied Vlissingen-Oost is goed. Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.

Beschikbaarheid ruimte
De ruimte komt vrij per 1 april 2020. Afwijkende ingangsdatum huur is in overleg.

Parkeren/buitenterrein
Rondom het pand is er een ruim buitenterrein beschikbaar t.b.v. parkeren en manoeuvreren.

Voorzieningen
Algemeen:
Trappenhuis;
Lift;
Twee noodtrappenhuizen;
Laadpalen t.b.v. vier auto's

Tweede verdieping:
Pantry/keuken (incl. vaatwasser, koelkast, kookplaat);
Toiletgroepen;
Dakterras rondom;
Luchtbehandelingsinstallatie;
Airco bediening;
Intercom (met deuropening);
Binnenzonwering;

Huurprijs
Kantoorruimte € 95,- per m² B.V.O. per jaar (inclusief 4 parkeerplaatsen op het omliggende terrein).

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en nutslasten.

Servicekosten
€ 7,50 per m² BVO per jaar exclusief BTW.
Deze dienen onder andere ten behoeve van onderhoud buitenterrein, gemeenschappelijke verlichting, liftonderhoud, technisch beheer, etc. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van vijf (5) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van vijf (5) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van twaalf (12) maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Bijzonderheden
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring verhuurder.
In overleg kan verhuurder aan huurder het recht verlenen om gedurende de huurtermijn aan de gevel van het gehuurde naamsaanduiding te mogen aanbrengen, met dien verstande dat huurder het ontwerp vooraf ter goedkeuring heeft voorgelegd aan verhuurder. Alle kosten die verbonden zijn aan het aanbrengen, onderhouden en voeren van naamsreclame op de gevel van het gehuurde, alsmede het verwijderen hiervan, komen voor rekening van huurder. Aan het einde van de huurtermijn dient de naamsaanduiding te zijn verwijderd.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Albert Plesmanweg 1F te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse en Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
< 500 m
NS station
1000 m - 1500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
205 m²
Perceelopp.
4.550 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, Pantry, Systeemplafond, Toilet, Airco, Mechanische ventilatie
In units vanaf
205
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
4

Foto's

Albert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1FAlbert Plesmanweg 1F

Kaart

Interesse?