Amundsenweg 2

GOES
Huurprijs: € 6.750,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Ruime showroom met magazijn op een strategische zichtlocatie aan de doorgaande Nansenbaan met 2 directe aansluitingen op de A58/N256. De keurige showroom heeft een oppervlakte van ca. 675 m² met een opvallende glazen pui en fraaie nieuwe, extra hoge zuilen als gevelaccenten ten behoeve van reclame-uitingen. De magazijn-/opslagruimte bedraagt ca. 625 m² en is volledig gelijkvloers. Voor de expeditie is een handige overheaddeur beschikbaar. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is een ruime parkeergelegenheid. De achterste ruimte (ca. 336m2) is eventueel apart te huur.

Bereikbaarheid en ligging
Deze bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein "De Poel II" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de nabijheid van rijksweg A-58. Ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel en het havengebied Vlissingen-Oost is goed. Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik. In de directe omgeving zijn onder andere Kookwereld Goes, Colijn IT, Pelma Keukens, AOC en het Beeldhuis Goes gelegen.

Voorzieningen
-Personeelskantine;
-Toilet;
-Alarminstallatie;
-Gasheaters;
-Overheaddeur;

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan De Poel 2, hieronder valt het gebruik als:
-Bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en
3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende bij dit bestemmingsplan;
-Showroom tot maximaal 1.500 m²;
-Detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
-Detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto's, motorrijwielen, boten en caravans;
-Webshops;
-Aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven.

Parkeren
Ruim voldoende op eigen terrein.

Kadaster
Gemeente Goes, sectie K, nummer 398, 1.937 m² groot en een appartementsrecht betreffende de magazijnruimte op de begane grond gemeente Goes, sectie K, nummer 397, appartementsindex 1.

Huurprijs
€ 6.750,-- per maand exclusief BTW.

Huurtermijn
5 jaren plus 5 optiejaren

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief servicekosten en BTW dienen per maand vooruit voldaan te worden.


Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Bij huur een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW. Bij koop een zekerheidsstelling van 10% van de koopsom.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
Model ROZ met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verhuur van 'Amundsenweg 2' te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.750,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.300 m²
Perceelopp.
1.937 m²
Voorzieningen
Heater, Overhead deuren, Toilet

Parkeren

Niet overdekt
5

Foto's

Amundsenweg 2Amundsenweg 2Amundsenweg 2

Kaart

Interesse?