Amundsenweg 29a

GOES
Huurprijs: € 6.950,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Het betreft een modern bedrijfspand in 2013 gebouwd bestaande uit een hoogwaardige showroom, kantoren en een net magazijn en/of werkplaats met magazijn. De locatie beschikt over brede bestemmingsmogelijkheden, onder andere bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2. Dit bedrijfspand is luxe afgewerkt en onder ander voorzien van vloerverwarming, airco's, glazen gevel, vide, sanitaire voorzieningen en alle denkbare hedendaagse installaties. Het buitenterrein biedt plaats aan circa 20 personenauto's. Doordat Goes zo centraal ligt, is het voor veel bedrijven aantrekkelijk om hier gevestigd te zijn. Het geheel bevindt zich op bedrijventerrein de Poel. Een hoogwaardig bedrijventerrein met volop mogelijkheden voor bedrijven. Zakelijke diensten, transport en distributie, groothandel, showroomactiviteiten en kleinschalige (hoogwaardige) industrie zijn vormen van bedrijvigheid die hier passen. In de directe omgeving bevinden zich diverse bedrijven. Grote organisaties zoals de Roompot en de Bax- shop. En uiteraard een diversiteit aan mkb-bedrijven bestaande uit zowel dienstverlenende bedrijven als bedrijven in de maakindustrie.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein De Poel is gelegen tussen de A58 dat Goes verbindt met de steden Bergen op Zoom-Rotterdam-Antwerpen en de N256 verbindt Goes via de Zeelandbrug in de richting van Zierikzee-Rotterdam. Op korte afstand ligt de Westerscheldetunnel, waardoor Zeeuws-Vlaanderen en het Belgische achterland moeiteloos te bereiken zijn. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels bus- en treinverbinding, is als goed aan te merken. De A58 vormt in de toekomst de nieuwe zuidelijke stadsrand.
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. Tevens krijgt Goes een nieuw bedrijvenpark aan de westzijde van de Deltaweg, pakweg tussen Hotel Goes en snelweg A58. Het bedrijventerrein is volgens de gemeente hard nodig, omdat op bedrijventerrein De Poel geen kavel meer te krijgen is.

Opleveringsniveau:
Huidige staat.

Indeling:
Showroom aan de straatzijde met receptiebalie en kantoren. Achter de kantoren is het magazijn gesitueerd. Vanuit de showroom zijn de kantoren op de verdieping te bereiken. De kantoren kijken uit op de showroom. Daarnaast is er ook een verdieping in het magazijn aanwezig welk thans in gebruik is als opslagruimte. Het magazijn/werkplaats is uitgerust met 2 overheaddeuren en toiletten. Verder is er een degelijke rolpoort aanwezig waarmee een deel van het terrein kan worden afgesloten.

Vloeroppervlakte:
Showroom incl. kantoor BG: 434 m2 VVO
Magazijn/Werkplaats BG: 344 m2 VVO
Kantoren 1e verdieping: 173 m2 VVO
Magazijn 1e verdieping: 103 m2 VVO
Totaal: 1.057 m2 VVO

Installaties:
Het bedrijfspand is onder andere voorzien van de volgende voorzieningen:
- CV- installatie Nefit Topline 2013;
- Overheaddeuren 3,50 x 4,00 m;
- Heaters;
- Alarminstallatie;
- Airco-cassettes; (etage)
- ICT;
- Vloerverwarming t.p.v. showroom;
- Mechanische ventilatiebox;
- laadpaal en laadpunt voor elektrische auto's;

Parkeren:
Op eigen terrein is plaats voor ca. 20 personenauto's.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'De Poel' dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein' met de functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.2'. Deze gronden zijn onder andere bestemd voor:-het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;-detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;-detailhandel bedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto's, motorrijwielen, boten, caravans;-webshops.

Kadastrale informatie:
Gemeente: Goes
Sectie: K
Nummer: 578
Oppervlakte: 1.590 m2

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel A geldig tot 1 mei 2028.

Huurprijs:€ 6.950,- per maand excl. BTW

Servicekosten:
Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
10 jaar + 5 optiejaren, ieder andere termijn in overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.950,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2013
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS station
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
861 m²
Perceelopp.
1.592 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Heater, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
196 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Airco, Mechanische ventilatie

Terrein

Oppervlakte
775 m²

Parkeren

Niet overdekt
20

Foto's

Amundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29aAmundsenweg 29a

Kaart

Interesse?