Arnesteinweg 50

MIDDELBURG
beschikbaar

Arnesteinweg 50

4338PD MIDDELBURG Huurprijs: € 359,- p.m.
29 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde XXL-garageboxen in Middelburg
In het kort:
?Ruime garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter
?Buitenmaten van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H)
?BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
?Goed bereikbaar dankzij de ligging op de begane grond
?Uitstekende vestigingsplek voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
?Uitstekende ligging aan de oostkant van Middelburg, vlak bij de A58 (Vlissingen-Goes) en de N57 (Oosterscheldekering)
?Flexibele huurtermijn
?24/7 toegang met persoonlijke keytag
?Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Garagepark Middelburg XXL is gelegen aan de Arnesteinweg op het gelijknamige bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd, van klein tot groot. Via de Ampèreweg is er een goede aansluiting op de N57 richting de A58 (Vlissingen-Goes) en in noordelijke richting naar de Oosterscheldekering. Het Garagepark bestaat uit 38 garageboxen van 29 m².
Vanaf het goed beveiligde terrein rijdt u binnen 1 minuut op de N57, van waaruit Vlissingen maar 10 minuten rijden is. In oostelijke richting, via de snelweg A58, is het ongeveer 17 autominuten naar Goes. Ook het centrum van Middelburg, de verschillende woonwijken en de dorpen in de omgeving van Middelburg zijn goed bereikbaar.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als werk-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslagruimte voor uw bedrijfsvoorraad en als werk-/klusruimte. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. De grootte van de garagebox maakt het mogelijk om de ruimte te delen met familie of vrienden.


De XXL-garageboxen hebben een ruime maatvoering (buitenzijde) van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H) en een doorrijhoogte van 2,90 meter. De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met uw auto en aanhanger, een boottrailer of een grote bestelbus.

Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kunt u hier met een gerust hart uw kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoekt u een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte met een ruime maatvoering in Middelburg? Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar u vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "GaragePark Middelburg XXL". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 359,- p.m.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Garagebox
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Garagebox

Oppervlakte 29 m²
Ligging Bedrijventerrein

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *