Beethovenhof 3a

TERNEUZEN
Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Omschrijving

Een goed onderhouden en moderne praktijkruimte centraal gelegen in Terneuzen nabij het winkelcentrum de Zuidpolder. Het pand met diverse ruimtes heeft een totale oppervlakte van 153 m2 VVO en is compleet ingericht als tandartspraktijk. De apparatuur is ter overname! Dus je kan zo beginnen.

Het pand is opgetrokken met een metselbaksteen in een traditionele spouwconstructie .Het platte dak, bedekt met EPDM, heeft een lichtkoepel. De vloer van de begane grond is van beton en kent verschillende afwerkingen. De verdiepingsvloer is van hout. Verder zijn de kozijnen/deuren in het pand van hardhout en voorzien van dubbele beglazing. De afwerking van de binnenwanden bestaat deels uit kale steen en deels zijn ze voorzien van stucwerk. De diverse plafonds zijn voorzien van een systeemplafond met traditionele verlichting.

Bereikbaarheid en ligging
Centraal gelegen in Terneuzen, de stad heeft ca. 25.500 inwoners en vervult een regionale functie. In de directe omgeving bevind zich winkelcentrum Zuidpolder. De bereikbaarheid van Terneuzen is goed met de ligging aan de doorgaande wegen N62 en N290. Het object zelf heeft een iets mindere bereikbaarheid door de ligging in het midden van de stad. De bereikbaarheid per ov is redelijk., voornamelijk busvervoer.

Bestemming
'Dienstverlening' in het bestemmingsplan gemeente Terneuzen 'Terneuzen Zuid-west', vastgesteld per 18 december 2008. Het maximum bebouwingspercentage van het bouwvlak bedraagt 100%. De maximum bouwhoogte bedraagt 3m, op een klein deel van het pand is 5m hoogte toegestaan. De op de plankaart voor Dienstverlening aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor dienstverlening op begane grond en het wonen op de verdieping en in ondergeschikte mate op begane grond.

Indeling
Entree met receptie, wachtruimte en pantry. Toegang tot 4 behandelkamers, röntgenapparaat, 2 toiletten en een berging. Tevens toegang tot sterilisatieruimte waar de opgang naar de personeelsruimte gesitueerd is. De technische ruimte is vanuit buiten toegankelijk en is gezamenlijk met het buurpand. Het pand heeft een grote tuin. Voor het pand bevindt zich openbare parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Circa 153 vvo
Circa 169 bvo

Energielabel:
label E , geldig tot 25-9-2030

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Terneuzen, Sectie E, nummer 4556, groot 781 m2

Vraagprijs
€ 250.000,- kosten koper

Omzetbelasting
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Oplevering
Per direct

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Beethovenhof 3a te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Bedrijfshal

Oppervlakte
169 m²
Perceelopp.
781 m²
In units vanaf
169 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Pantry, Toilet

Foto's

Beethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3aBeethovenhof 3a

Plattegronden

Beethovenhof 3a

Kaart

Interesse?