Blokseweg 1

ACHTHUIZEN
verkocht

Omschrijving

Bedrijfswoning en naastgelegen bedrijfsloods

Bedrijfswoning
Bouwjaar: ca. 1963
Inhoud: ca. 620 m³

Opgetrokken in metselbaksteen, voorzien van een spouw. Het zadeldak is met dakpannen gedekt. Geen isolerende voorzieningen, met uitzondering van het dubbelglas hetgeen medio 2010 is geplaatst in de bestaande houten kozijnen. Er is centrale verwarming aanwezig. De CV ketel (Buderus) is uit de vorige eeuw en olie gestookt. Het warmwater wordt geleverd door een boiler (Daalderop). Het volledige woongamma bevindt zich op de begane grond.

Indeling begane grond.: entree, hal met trapopgang, woonkamer met schoorsteenkanaal, keuken, gang, bijkeuken met extra stortgoot, ketelruimte, badkamer voorzien van ligbad en wastafel en een drietal slaapkamers. Deels zijn er inbouwkasten aanwezig. In de bijkeuken is in aansluitingen voorzien voor witgoed. De meterkast bevindt zich in de slaapkamer naast de voordeur. Via de achteringang (niveauverschil) komt men in de gang.
Indeling 1ste verdieping: Dit betreft grotendeels een open zolder, bereikbaar via de spiltrap vanuit de hal met tegen de eindgevel een slaapkamer. Het betreft een houten
zoldervloer. De begane grond vloer is hard (betonvloer) en grotendeels voorzien van plavuizen met uitzondering van de slaapkamers en de verkeersruimte voor de badkamer en het toilet.

Bedrijfsloods
Bouwjaar: ca. 1963
Afmeting: ca. 20m x 32,5m = 650 m²

Opgetrokken in ijzeren spanten. De gevels zijn opgetrokken in metselbaksteen, het voorste deel beschikt over een spouw en het achterste gedeelte is in halfsteens metselverband uitgevoerd. Het zadeldak is voorzien van nieuwe dakbedekking (asbestcement vrije golfplaten) (medio 2003 / 2004). De toegangsdeuren betreffen schuifdeuren en zijn in hout uitgevoerd. De breedte hiervan bedraagt ca. 4 m. De loods is in twee delen verdeeld d.m.v. een scheidingswand. De voorste ruimte is in gebruik t.b.v. los gestorte kunstmest. Er zijn L-steunen in het beton gegoten. Deze ruimte vertoont gebruikssporen van de kunstmestopslag (spanten en houtengordingen). De achterste ruimte is in gebruik als opslag van zak-goed. Voorin de loods is nog een kleine afgescheiden ruimte in gebruik als opslag voor klein materiaal. Deze ruimte was voorheen in gebruik als gewasbeschermingsmiddelen afgifte depot. Naast deze ruimte is een (voormalig) kantoor waar de weegunit is gevestigd. Vanaf buiten is een kleine ruimte te bereiken waar chauffeurs d.m.v. een badge zelfstandig kunnen wegen (24 uur service). Dit is niet in de verkoop inbegrepen en zal middels een opstalrecht bij de verkoper blijven.

Kadastrale gegevens
Gemeente Oostflakkee, sectie M, nummer 488 en 489 gedeeltelijk. Geschatte grootte circa 4.600 m2. Een deel van 489 blijft in eigendom bij verkoper en een deel (weegbrug en meet-ruimte weegbrug) zal middels een opstalrecht aan verkoper blijven. Tevens wordt over en weer een erfdienstbaarheid gevestigd bij verkoop voor het komen en gaan naar en van de openbare weg.

Bereikbaarheid en ligging
Het object is gelegen ten westen van het dorp Achthuizen, in de gemeente Goeree- Overflakkee en is goed bereikbaar. Achthuizen is een typisch plattelandsdorpje, waar iedereen elkaar nog kent. Het bijzondere aan Achthuizen is dat het dorp vanuit de lucht gezien de vorm van een acht heeft.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Oostflakkee", d.d. 16 oktober 2014 van de Gemeente Oostflakkee en heeft de bestemming "Agrarische doeleinden met de subbestemming agrarisch hulp- en nevenbedrijf".

Omschrijving gebouwen
Het complex is gelegen aan de Blokseweg 1 te 3256 LB Achthuizen. De locatie is aangesloten op de volgende nutsvoorzieningen:
-Elektra
-Telefoon
-Water
-Riolering (bedrijfswoning wel; bedrijfsloods niet)

De loods is deels specifiek ingericht ten behoeve van los gestort product. Er zijn L-steunen in het beton gegoten. De gebouwen omvatten een woning, een tuinhuisje, een loods en een verhard buitenterrein.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 395.000,- kosten koper

Omzetbelasting
Er is mogelijk omzetbelasting van toepassing op de te betalen koopsom. Voor een deel is het mogelijk om zonder overdrachtsbelasting te kopen. Dit is afhankelijk van het beoogde gebruik van de koper en de concrete plannen van koper.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopsom, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Blokseweg 1 Achthuizen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
verhard buitenterrein
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
matig
Onderhoud buiten
matig

Locatie

Ligging
landelijk gebied
Snelweg afrit
500 m - 1000 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
650 m²
Perceelopp.
6.765 m²
In units vanaf
650 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Toilet

Terrein

Oppervlakte
4.165 m²

Parkeren

Niet overdekt
25

Foto's

Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1Blokseweg 1

Kaart

Interesse?