De Zaete 136

4401NN YERSEKE Huurprijs: op aanvraag
250 m² oppervlakte

Omschrijving

Echte ondernemers denken in mogelijkheden en zoeken de beste locaties met het mooiste uitzicht. Aan de rand van het centrum is deze casco commerciële ruimte van ca. 250 m² een plek met ongekende mogelijkheden. Het gebouw heeft een terras van maar liefst van 100 m² met panoramisch uitzicht over de Oosterschelde. Dit fantastische, goed geïsoleerde pand is geschikt voor o.a. zorg, praktijk, horeca en kantoor.

Locatie
De locatie, pal aan de Oosterschelde, is uniek. Recent zijn hier drie prachtige appartementengebouwen ontwikkeld, wat zorgt voor een levendige omgeving en potentiële klanten binnen handbereik. Yerseke heeft jaarlijks maar liefst 175.000 bezoekers en er zijn bijna 800 bedrijven gevestigd, waardoor u kunt spreken van een bruisend dorp. De locatie, vlak om de hoek van de Havendijk, is fantastisch gelegen ten opzichte van de bekende mosselboulevard, jachthaven en een vissershaven. Vanaf De Zaete is het slechts 100 meter lopen naar een grote parkeerplaats.

Yerseke heeft al jarenlang internationale bekendheid als mosseldorp, met name bij de Zuiderburen. Daarnaast heeft Zeeland een grote aantrekkingskracht op toeristen uit heel Nederland, die de provincie bezoeken vanwege de rust, prachtige natuur en natuurlijk het vele water. Recent is de dijk aangepast, de parkeerfaciliteiten verbeterd en zijn er al diverse horecagelegenheden aan het water geopend. Hierdoor zal Yerseke ook in de toekomst een vitale plek zijn met goede werkgelegenheid en bezoekers uit binnen- en buitenland.

Welke invulling wordt het?

Praktijkruimte
De ruimte kan worden gesplitst in meerdere ruimtes waar verschillende disciplines elkaar kunnen versterken. Het terras kan worden gebruikt voor ondersteunende sportactiviteiten zoals gym, yoga of pilates.

Zorg
Bij zorg kunt u denken aan dagbesteding, een activiteitencentrum en werken/leren.

Luxe kantoorruimte
Inspirerend werken met uitzicht naar de Oosterschelde; dat is de droom van iedere ondernemer. De ruimte is zeer geschikt voor het vestigen van een kantoorconcept met luxe suites of boutique offices.

Horeca
Bij een horecafunctie kunt u denken aan een fantastische plek voor verjaardagen of trouwerijen, maar ook een invulling als restaurant of proeflokaal in combinatie met feesten en partijen. In de recente ontwikkeling van de appartementengebouwen zijn verder geen horecavoorzieningen opgenomen, wat kansen biedt.

Over het gebouw
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 250 m² en het terras aan de Oosterschelde is circa 100 m². De moderne architectuur met grote ramen en onderhoudsvriendelijke kunststof buitengevels is een visitekaartje voor uw bedrijf. Het terras grenst aan een voetgangerspad dat parallel loopt aan de Oosterschelde. Zo heeft u aan twee kanten passanten, wat ten goede zal komen aan de aandacht voor uw bedrijf. De parkeerplaats aan de voorzijde is bedoeld voor de bezoekers van de appartementengebouwen én voor de bezoekers van dit pand. De bewoners van de appartementen hebben zelf een vaste parkeerplek in de parkeerkelder. Eventuele zonnepanelen en lichtkoepels zijn vanaf de openbare weg niet direct zichtbaar, maar zijn wel twee elementen die deze ruimte heel aantrekkelijk kunnen maken. Standaard wordt de ruimte opgeleverd met een strijkvloer, wanden en toiletgroep. Maatwerk is bespreekbaar.

Bijzonderheden:
-Recent gebouwde ruimte met mogelijkheden voor duurzaam ondernemen;
-Prachtige locatie aan de Oosterschelde;
-Geschikt voor zorg, horecadoeleinden, als praktijkruimte of kantoorruimte;
-Parkeergelegenheid voor bezoekers voor de deur;
-Op korte afstand van een groot parkeerterrein voor auto's en bussen;
-Vlak om de hoek van de Havendijk, vlak bij de bekende mosselboulevard en het centrum;
-Uitzonderlijk groot terras met panoramisch uitzicht over het water;
-Standaard opgeleverd met een strijkvloer, toiletgroep en wanden;
-Maatwerk en toekomstige koop bespreekbaar.

Huursom: Op aanvraag

Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Goed, uitstekend
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 250 m²
Ligging Aan vaarwater, overig

Locatie

Ligging Aan vaarwater, overig

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *