De Zaete 136

4401NN YERSEKE Huurprijs: € 3.500,- p.m. (21% BTW)
250 m² oppervlakte

Omschrijving

Echte ondernemers denken in mogelijkheden en zoeken de beste locaties met het mooiste uitzicht. Aan de rand van het centrum is deze casco horeca-/bedrijfsruimte van ca. 250 m² een plek met ongekende mogelijkheden. Het gebouw heeft een terras van maar liefst 100 m² met panoramisch uitzicht over de Oosterschelde. Dit fraaie, goed geïsoleerde pand is niet alleen geschikt als horecagelegenheid maar een invulling als praktijkruimte of luxe kantoorruimtes behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Locatie
De locatie, pal aan de Oosterschelde, is uniek. Recent zijn hier drie prachtige appartementengebouwen ontwikkeld, wat zorgt voor een levendige omgeving en potentiële klanten binnen handbereik. Yerseke heeft jaarlijks maar liefst 175.000 bezoekers en er zijn bijna 800 bedrijven gevestigd, waardoor u kunt spreken van een bruisend dorp. De locatie, vlak om de hoek van de Havendijk, is fantastisch gelegen ten opzichte van de bekende mosselboulevard, jachthaven en een vissershaven. Vanaf De Zaete is het slechts 100 meter lopen naar een grote parkeerplaats.

Yerseke heeft al jarenlang internationale bekendheid als mosseldorp, met name bij de Zuiderburen. Daarnaast heeft Zeeland een grote aantrekkingskracht op toeristen uit heel Nederland, die de provincie bezoeken vanwege de rust, prachtige natuur en natuurlijk het vele water. Recent is de dijk aangepast, de parkeerfaciliteiten verbeterd en zijn er al diverse horecagelegenheden aan het water geopend. Hierdoor zal Yerseke ook in de toekomst een vitale plek zijn met goede werkgelegenheid en bezoekers uit binnen- en buitenland.

Welke invulling wordt het?

Horeca
Bij een horecafunctie kunt u denken aan een fantastische plek voor verjaardagen of trouwerijen, maar ook een invulling als restaurant of lounge in combinatie met feesten en partijen. In de recente ontwikkeling van de appartementengebouwen zijn verder geen horecavoorzieningen opgenomen, wat kansen biedt.

Praktijkruimte
De ruimte kan worden gesplitst in meerdere ruimtes waar verschillende disciplines elkaar kunnen versterken. Het terras kan worden gebruikt als ondersteunende sportactiviteiten zoals gym, yoga of pilates.

Luxe kantoorruimte
Inspirerend werken met uitzicht naar de Oosterschelde; dat is de droom van iedere ondernemer. De ruimte is zeer geschikt voor het vestigen van een kantoorconcept met luxe suites of boutique offices.
Duurzaamheid
Ook in de horeca is duurzaamheid een 'hot' item. Het pand is recent casco gebouwd, waardoor de huurder zelf kan kiezen welke mate van duurzaamheid wordt geïntegreerd. Op het dak is genoeg ruimte voor zonnepanelen waardoor verwarming en koeling via een warmtepomp een goede mogelijkheid is.

De casco-ruimte
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 250 m² en het terras aan de Oosterschelde is circa 100 m². De moderne architectuur met grote ramen en onderhoudsvriendelijke kunststof buitengevels is een visitekaartje voor uw bedrijf. Het terras grenst aan een voetgangerspad dat parallel loopt aan de Oosterschelde. Zo heeft u aan twee kanten passanten, wat ten goede zal komen aan de aandacht voor uw bedrijf. De parkeerplaats aan de voorzijde is bedoeld voor de bezoekers van de appartementengebouwen én voor de bezoekers van dit pand. De bewoners van de appartementen hebben zelf een vaste parkeerplek in de parkeerkelder. Eventuele zonnepanelen en lichtkoepels zijn vanaf de openbare weg niet direct zichtbaar, maar zijn wel twee elementen die deze ruimte heel aantrekkelijk kunnen maken.

Bijzonderheden:
-Recent gebouwde casco-ruimte met mogelijkheden voor duurzaam ondernemen;
-Prachtige locatie aan de Oosterschelde;
-Geschikt voor horecadoeleinden, als praktijkruimte of kantoorruimte;
-Parkeergelegenheid voor bezoekers voor de deur
-Op korte afstand van een groot parkeerterrein voor auto's en bussen;
-Vlak om de hoek van de Havendijk, vlak bij de bekende mosselboulevard en het centrum;
-Uitzonderlijk groot terras met panoramisch uitzicht over het water;
-Maatwerk en toekomstige koop bespreekbaar.

Huursom: € 3.500,- excl. BTW per maand

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 3.500,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Goed, uitstekend
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 250 m²
Ligging Aan vaarwater, overig

Locatie

Ligging Aan vaarwater, overig

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *