Denemarkenweg 1

4389PE RITTHEM Vraagprijs: € 14.750.000,- k.k. Huurprijs: € 30,- t/m € 35,- per vierkante meter p.j.
46.665 m² · in units vanaf 11.200 m² oppervlakte

Omschrijving

Op een zeer goed bereikbare locatie in de haven van Vlissingen-Oost gelegen grootschalige opslaghallen. Het terrein is volledig omheind middels hoogwaardig hekwerk en voorzien van camera-beveiliging. Er is een centrale privé-poort als toegang voor het totale terrein. Er is een kantoorruimte met personeelsvoorzieningen (totaal circa 105 m2) gerealiseerd middels aaneengesloten porto-cabins. Er zijn 3 hallen met een oppervlakte van 11.200 m2 en 1 hal met een oppervlakte van 12.960 m2, derhalve bieden deze hallen een opslagcapaciteit van 46.560 m2. Het terrein is verhard met asfalt. Het totale perceel is 67.083 m2 groot.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein van Vlissingen-Oost, welke een uiterst goede verbinding heeft met de A58 en de Westerscheldetunnel. Daarnaast zijn er voldoende kadefaciliteiten in de nabije omgeving en is vervoer per trein in het gebied eveneens mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2017, d.d. 2 augustus 2016, gemeente Borsele.

De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.2': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 5.2 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Indeling
Kantoor: entree, meerdere kantoorruimten, kantine, toilet, douche en pantry.
Hallen: grote open ruimten met meerdere grote toegangsdeuren. De nieuwste, grootste hal heeft een volledig vrije overspanning en een vloerbelasting van 100 kN/m2. De oudere hallen hebben een vrije overspanning van 2 keer 40 meter, over de totale breedte van 80 meter en kennen een vloerbelasting van 50 kN/m2.

Voorzieningen
-Hoogwaardig hekwerk;
-Grote rolpoort;
-Camera-beveiliging;
-Nutsvoorzieningen;
-Geasfalteerd terrein;
-Extra brede en hoge overheaddeuren;
-Lichtstraten in dakplaten;
-Gedeeltelijk ontruimingsinstallatie;
-Inbraakalarm;
-Kantoorruimte met voorzieningen.

Koopsom
€ 14.750.000,- kosten koper. Op de transactie is overdrachtsbelasting en omzetbelasting van toepassing en voor rekening van koper.

Huurprijs
Vanaf € 30,- per m2 exclusief BTW per jaar.

Huurtermijn
5 jaren plus 5 optiejaren

Huurbetaling
De huurpenningen en BTW dienen per kwartaal vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en BTW. In geval van koop geldt een aanbetaling van 10% van de koopsom via de notaris.

Omzetbelasting
Er is BTW over de huur van toepassing.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verhuur van "Denemarkenweg 1 te Ritthem" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: € 14.750.000,- k.k. Huurprijs: € 30,- t/m € 35,- per vierkante meter p.j.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1987
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 67.083 m²
Ligging Bedrijventerrein, havengebied
Aantal 100
Aantal niet overdekt 100
In units vanaf 11.200 m²
Aantal verdiepingen 1

Locatie

Ligging Bedrijventerrein, havengebied

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *