Diodeweg 8

MIDDELBURG
Verkocht

Diodeweg 8

4338PW MIDDELBURG Verkocht
1.496 m² oppervlakte

Omschrijving

Te koop
Bedrijfsruimte/grootschalige keuken met kantoor en terrein.

Namens onze opdrachtgever bieden wij een uniek object aan. Het pand is een modern, relatief jong gebouw (2005) dat speciaal is ingericht voor het bereiden en verwerken van voedsel, zoals maaltijden, cateringactiviteiten, instructieruimte. De afwerking is hoogwaardig en zowel qua inrichting, installaties en bouwkundige onderdelen volledig ingericht als een grootschalige verwerkingsruimte. Alle aanwezige apparatuur vormt onderdeel van de verkoop van dit pand. Bij ene optimale aanwending van het geheel kunnen circa 6.000 maaltijden per dag worden verwerkt.

Op de begane grond is totaal circa 1.269 m2 VVO (circa 1.360 m2 BVO) aan bedrijfs-, kantoor-, facilitaire- en overige ruimtes. Op de verdieping is een opslagruimte en een technische ruimte ingericht van totaal circa 227 m2 VVO (circa 238 m2 BVO). Het totale terrein is 3.987 m2. Het buitenterrein is ingericht als parkeerterrein, opslagruimte met diverse overkappingen en ruimtes en behoeve van de expeditie in de vorm van 2 overdekte loading docks voor inkomende en uitgaande goederen. Het terrein is volledig omheind en voorzien van 2 elektrisch bedienbare poorten.

Kortom een uniek object met zeer goede mogelijkheden van exploitatie.

Bereikbaarheid
De locatie is gelegen op het bedrijventerrein "Arnestein" in Middelburg. De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de A58, de N57 en de N254 waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos te bereiken is.

Bestemming
Het bestemmingsplan 'Arnestein' van de gemeente Middelburg, d.d. 22-08-2013. De voor Bedrijventerrein (BT) aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'; - detailhandel in auto's, boten en caravans;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.
- maximum bouwhoogte is 20 meter

Indeling
Begane grond: entree, kantine, diverse kantoorruimtes, archief, technische ruimte, facilitaire en sanitaire ruimtes voor personeel, productie-/bereidingsruimtes, gescheiden expeditieruimtes voor uitgaande en inkomende goederen, grote en kleine koelcellen, vriescel, afwas-/spoelruimte.
Verdieping: opslag en technische ruimtes

Voorzieningen
-Onderheide betonvloer
-Afbouw conform HACCP inclusief tegelwerk, speciale vloer, afvoeren, etc.
-Elektra-installatie
-Koelinstallaties
-Verwarmingsinstallatie
-Aluminium kozijnen voorzien van draai/kiepramen
-HR++ geïsoleerde beglazing
-Toiletten en pantry.
-WTW-systeem
-Chillblasters
-Diverse koelcellen met verschillende groottes
-Vriescel
-7 kookketels
-Frituursysteem
-2 keer combi-steamers
-Grote weegschaal
-Vaatwasband

Een aantal voorzieningen dienen te worden hersteld voor gebruik. Daarnaast staan een aantal onderdelen langdurig stil, waardoor bij aanvang van het gebruik rekening moet worden gehouden met initiële schoonmaak-, reparatie- en opstartkosten.

Inventaris
Buitenom hetgeen als pand aan aanhorigheden wordt aangeboden, is er tevens een inventaris van borden, bestek, schalen, vervoershulpmiddelen, catering benodigdheden, etc. aanwezig, dat separaat aan deze aanbieding is over te nemen. De prijs hiervan is nader overeen te komen.

Buitenterrein
Er is op eigen terrein een ruim buitenterrein waar ruim 30 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Middelburg, Sectie M, nummer 723, grootte 3.987 m2.

Vraagprijs
€ 1.275.000,- kosten koper.

Omzetbelasting
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Oplevering
in overleg, kan spoedig.

Opleveringsniveau, 'as is, where is'
In huidige staat. In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Diodeweg 8 Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2005
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 3.987 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 30
Aantal niet overdekt 30
Voorzieningen Betonvloer, loading docks, pantry, toilet

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *