Dirk Dronkersweg 18

GOES
verkocht

Omschrijving

Op een goed bereikbare zichtlocatie op bedrijventerrein De Poel III, een bedrijfsruimte geschikt voor diverse doeleinden. In totaal circa 1.580 m² bedrijfsruimte op de begane grond en verdieping, bestaande uit een showroom met kantoren, werkplaats, sociale ruimten en magazijn. Binnen het bestemmingsplan zijn hiertoe zeer uitgebreide mogelijkheden. Door de ligging aan 2 straten, waardoor er aan 2 zijden een goede terrein- en pandontlsuiting, is het pand optimaal flexibel in te delen en te gebruiken.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Goes is centraal gelegen in Zeeland, waardoor via de Westerscheldetunnel Zeeuws-Vlaanderen en België direct bereikbaar zijn. Rotterdam ligt op 1 uur reisafstand en Antwerpen / Breda op 45 autominuten.

Indeling
Entree met royale meterkast en eventueel baliefunctie. Fraaie kantoorruimten. Werkplaats/showroom met inpandige kantoor-/werkruimten, personeelsruimten, magazijnen. Op de verdiepingen zijn kantoorruimten, kantine en opslagruimten. De binnenruimten zijn zeer flexibel door de meerdere, grotere entreepuien, zoals 2 overheaddeuren. Op het buitenterrein zijn royale eigen parkeermogelijkheden en een overdekte buitenopslag. Op eigen terrein zijn er de mogelijkheden van buitenstalling, buitenwerkplaats, mede doordat het terrein omheind is en 2 entreepoorten kent.

Voorzieningen
-Volledig onderheide vloeren;
-Isolatie;
-Overheaddeuren;
-Brandmeld- en beveiligingssysteem;
-Aluminium kozijnen;
-Moderne kantoorruimtes;
-Ruime werkplaats/opslagruimte;
-Kantine;
-Pantry;
-Toiletgroepen;
-Cv-installatie;
-Krachtstroom;
-Meerdere gasheaters;
-Alarminstallatie;
-Mechanische ventilatie;
-Volledig omheind buitenterrein met rolpoort;
-Buitenopslag;
-Eigen parkeerplaatsen;
-Airconditioning voor kantoorruimte;
-Computerbekabeling door gehele pand;
-Uitgebreide telefooncentrale;
-Verzwaarde krachtstroom 3x80Amp;
-Persluchtaansluiting door gehele pand.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, opgrond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat

Type huurcontract
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
In geval van verhuur een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurkosten, te vermeerderen met de gebruikelijke BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering
Per direct of later in onderling overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Huurprijs
€ 80.000,- p.j. (21% BTW)
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
overige
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bus knooppunt
1000 m - 1500 m
Bus halte
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.580 m²
Perceelopp.
2.651 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
105 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Oppervlakte
2.651 m²

Parkeren

Niet overdekt
25

Foto's

Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18Dirk Dronkersweg 18

Kaart

Interesse?