Engelandweg 25

RITTHEM
Vraagprijs: € 295.000,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie in de haven van Vlissingen-Oost gelegen kantoorruimte. Het pand ligt op de hoek van de Engelandweg en de Ritthemsestraat. Het terrein is volledig omheind en toegankelijk middels een rolpoort. De geschatte grootte van het perceel is 1.650 m2. Het terrein is verhard met klinkerbestrating voor de parkeerplaatsen, zowel overdekt als onoverdekt. Het pand is in gebruik als kantoorruimte/trainingscentrum. Het pand heeft circa 121 m2 BVO op de begane grond en totaal 242 m2 BVO op de verdieping. Het pand is onderverdeeld in diverse ruimten, waaronder een kantine, diverse kantoorruimte, grote trainingsfaciliteit en een keuken op de verdieping en is verder voorzien van toiletruimten op de begane grond en op de verdieping.

Bereikbaarheid en ligging
Het havengebied Vlissingen-Oost is uitstekend bereikbaar via de rijksweg A-58 (Breda-Vlissingen) en de provinciale weg N254 (Heinkenszand-Vlissingen-Oost).
Voorts kan via de Westerschelde tunnel eenvoudig Zeeuws-Vlaanderen alsmede België en Noord-Frankrijk bereikt worden.

Bestemming
Bestemmingsplan Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2017, d.d. 2 augustus 2017, gemeente Borsele.

De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.3': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 5.3 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen;
-Nadere functie-aanduiding 'Kantoor'.

Indeling
Begane grond: entree/hal, kantine, bergruimte en 2 toiletten; tweede entree, toegang kantoorruimte, hal met trap naar verdieping en bergruimten.
Verdieping: verkeersruimte, toiletten, 4 kantoorruimten, keuken, grote trainingsruimte.

Voorzieningen
-Hekwerk;
-Rolpoort;
-Nutsvoorzieningen;
-Verhard terrein;
-Kantine/keuken;
-ICT-inrichting;
-Alarminstallatie;

Kadaster
Gemeente Vlissingen, sectie M, nummer 661 gedeeltelijk, geschatte grootte 1.650 m2. Het perceel grond betreft het recht van erfpacht. De jaarlijkse canon is € 4,34 per m2 per jaar (prijspeil 1 oktober 2017).

Koopsom
€ 295.000,- kosten koper. Op de transactie is overdrachtsbelasting en omzetbelasting van toepassing en voor rekening van koper.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom via de notaris.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop van "Engelandweg 25 te Ritthem" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980

Locatie

Ligging
bedrijventerrein, havengebied

Kantoorruimte

Oppervlakte
363 m²
Perceelopp.
1.650 m²
Verdiepingen
2
Voorziengen
Pantry, Toilet
In units vanaf
363
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
25

Foto's

Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25Engelandweg 25

Kaart

Interesse?