Estlandweg 6-8

NIEUWDORP
Huurprijs: € 35,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Op een zeer goed bereikbare locatie in de haven van Vlissingen-Oost bieden wij namens opdrachtgever 2 grootschalige opslaghallen te huur aan. Het terrein is volledig omheind middels hoogwaardig hekwerk en voorzien van camera-beveiliging. Er is een centrale privé-poort als toegang voor het totale terrein. de 2 hallen hebben een oppervlakte van 6.900 m2 . Het terrein is verhard met asfalt. De 2 hallen maken onderdeel uit van een groter complex. In overleg zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van de aanwezige kadefaciliteiten.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein van Vlissingen-Oost, welke een uiterst goede verbinding heeft met de A58 en de Westerscheldetunnel. Daarnaast zijn er voldoende kadefaciliteiten in de nabije omgeving en is vervoer per trein in het gebied eveneens mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2017, d.d. 2 augustus 2017, gemeente Vlissingen.

De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.2': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 5.2 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Indeling
Hallen: grote open ruimten met 2 grote toegangsdeuren (8,10 x 8,20 m) op beide kopgevels. De hallen zijn opgedeeld in vakken met drukwanden ten behoeve van bulkcargo. De vloerbelasting van de hallen zijn 78 kN/m2. De hallen zijn circa 120 meter lang en 57,5 meter breed. De vrije hoogte is 10 meter aan de zijkant (zadeldak) en 12,35 m op het hoogste punt. Het laagste punt onder spant is 8,40 meter.

Voorzieningen
-Hoogwaardig hekwerk;
-Grote rolpoort;
-Camera-beveiliging;
-Geasfalteerd terrein;
-Extra brede en hoge schuifdeuren;
-Lichtstraten in dakplaten;
-Geïsoleerde wanden en dakplaten
-Drukwanden.

Huurprijs
Vanaf € 35,- per m2 exclusief BTW per jaar.

Huurtermijn
1 jaar of langere periodes. Afwijkende termijnen zijn bespreekbaar.

Huurbetaling
De huurpenningen en BTW dienen per maand vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verhuur van "Estlandweg 6-8 Nieuwdorp" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein, havengebied
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
13.800 m²
Perceelopp.
40.065 m²

Foto's

Estlandweg 6-8Estlandweg 6-8Estlandweg 6-8Estlandweg 6-8Estlandweg 6-8Estlandweg 6-8

Kaart

Interesse?