Fort Oriental 11

4463AP GOES Verkocht
1.726 m² oppervlakte

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kleine bedrijfsruimte of XXL garagebox dicht bij huis? Op de Goese Ketelhaven wordt Fort Oriental gerealiseerd, wat bestaat uit 26 bedrijfsruimtes en 20 XXL garageboxen. Het project is gelegen op de hoek van de Courtinestraat en Fort Oriental en bestaat uit twee moderne gebouwen en een gezamenlijk terrein met parkeergelegenheid. Bijzonder is dat een deel op de eerste verdieping is gesitueerd, wat te bereiken is via een brede hellingbaan.
De Goese Ketelhaven wordt ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijvenpark met kleinschalige bedrijvigheid. Tot de brede bestemmingsmogelijkheden behoren onder andere bedrijvigheid in categorie 1 en 2, dienstverlening, maatschappelijk en sport. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de woonwijken Goese Diep, Goese Meer, Goese Polder, Goes-Oost, Noordhoek en Mannee is dit een plek die de lokale inwoners, ondernemers en beleggers zal aanspreken.

Op dit moment zijn er nog enkele garageboxen XXL en bedrijfsruimtes small beschikbaar. Bedrijfsruimte medium en large zijn reeds verkocht.

Types

Garagebox XXL
In het rechtergebouw worden 20 XXL garageboxen gerealiseerd, variërend van 21.8 tot 28 m2 BVO. De vrije hoogte van de XXL garageboxen op de begane grond bedraagt 3.80 meter en de garageboxen op de eerste verdieping hebben een vrije hoogte van 2.80 meter. De overheaddeur op de begane grond heeft een grootte van 2.50 x 3.25 (b x h) meter en op de eerste verdieping 2.50 x 2.75 (b x h) meter. De XXL garageboxen worden standaard voorzien van elektra.

Verkoopprijs: vanaf € 31.000.- excl. BTW V.O.N.

Bedrijfsruimte Small
In het linkergebouw worden 15 bedrijfsruimten Small gerealiseerd, variërend van 33.1 tot 55.4 m2 BVO. De vrije hoogte van de bedrijfsruimten op de begane grond bedraagt 3.80 meter en de bedrijfsruimten op de eerste verdieping hebben een vrije hoogte van 2.80 meter. De overheaddeur op de begane grond heeft een grootte van 3.50 x 3.25 (b x h) meter en op de eerste verdieping 3.50 x 2.75 (b x h) meter. Bedrijfsruimte Small wordt standaard voorzien van elektra.

Verkoopprijs: vanaf € 44.000.- excl. BTW V.O.N.

Uitstekende belegging
Deze hoogwaardige, multifunctionele bedrijfsruimtes en XXL garageboxen zijn niet alleen geschikt voor eigen gebruik maar ook als belegging. Het schiereiland bij de Goese Ketelhaven wordt ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijvenpark met kleinschalige bedrijvigheid voor lokale ondernemers. Wat dit project bijzonder maakt is dat ook particulieren hier terecht kunnen; er worden namelijk 20 XXL garageboxen gebouwd. Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de woonwijken Goese Diep, Goese Meer, Goese Polder, Goes-Oost, Noordhoek en Mannee is dit project heel interessant voor beleggers. Kiezen de lokale bewoners en ondernemers van deze recent gebouwde woonwijken niet voor koop dan hebben zij wellicht interesse om een XXL garagebox of bedrijfsruimte te huren.

Locatie en ligging
Fort Oriental heeft een uitstekende ligging in Goes, vlakbij het water van het 'Goese Meer' van waaruit je via een kanaal naar het Veerse Meer kunt varen. Het gebied wordt omringd door de woonwijken Goese Diep, Goese Meer, Goese Polder, Goes-Oost, Noordhoek en Mannee met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, villa's en appartementen. Voor particulieren en lokale ondernemers is dit een perfecte plek, vlakbij huis en op een uitstekende locatie die wordt ontwikkeld tot een plek met kleinschalige bedrijvigheid.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor toegang tot de dataroom.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Garagebox
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Ja

Garagebox

Oppervlakte 1.726 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 24
Aantal niet overdekt 24

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *