Fort Oriental 11-35

4463AP GOES Huurprijs: € 1.200,- p.m. (21% BTW)
160 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Multifunctionele nieuwbouw bedrijfsruimte in Goes

Word je huidige bedrijfsruimte te klein? Of zet je de eerste stap als ondernemer? Deze moderne, royale bedrijfsruimte van ruim 160 m² in Fort Oriëntal is een uitstekende keuze. De begane grond heeft een elektrische overheaddeur, een gevlinderde betonvloer en een grote, glazen pui met tweede entree. Via de trap is de eerste verdieping te bereiken, die onder andere geschikt is als kantoorruimte.

Het bestemmingsplan biedt vele mogelijkheden. Niet alleen voor bedrijfsmatige doeleinden, maar ook sectoren als cultuur en ontspanning, dagrecreatie, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en sport kunnen terecht op deze locatie. Van installatiebedrijf tot personal trainer en van verhuurbedrijf tot webshop; het is allemaal mogelijk.

De bedrijfsruimte maakt deel uit van een recent gebouwd verzamelgebouw genaamd Fort Oriëntal, mooi gelegen in de omgeving van de Ketelhaven in Goes. Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijk parkeerterrein, waarbij twee plekken horen bij deze bedrijfsruimte. Niet alleen voor opslag, maar ook als werkruimte gecombineerd met kantoor is dit een uitstekende plek. De grote, glazen pui met tweede ingang biedt de mogelijkheid om een showroom of ontvangst-/wachtruimte voor klanten te maken.

Je vestigt jouw bedrijf op de hoek van de Courtinestraat met Fort Oriëntal; nabij de Houtkade en de woonwijken 'Goese Diep', 'Noordhoek', 'Goese Meer' en 'Mannee.' Deze locatie is volop in ontwikkeling en heeft als groot voordeel dat de belangrijkste verkeersaders van de gemeente Goes snel te bereiken zijn.

Indeling:

Begane grond:
De bedrijfsruimte heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur en een grote, glazen pui met tweede entree. Er zijn diverse mogelijkheden; geheel gebruiken als bedrijfsruimte, een ontvangst-/wachtruimte voor klanten maken en zelfs een showroom is mogelijk. De verhuurder zal zorgen voor de realisatie van een toiletgroep, fonteintje, stopcontacten en verlichting. De begane grondvloer heeft een maximale belasting van 1000 kg/m².

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zie je een mooie, lichte ruimte die als kantoorruimte, opslag en showroom zeer geschikt is. Grote ramen aan de voorzijde zorgen voor veel lichtinval en ook hier zullen door verhuurder stopcontacten en verlichting worden aangebracht.

Bestemming
De Goese Ketelhaven, waar de bedrijfsunits aan Fort Oriëntal deel van uit maakt, wordt ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijvenpark met kleinschalige bedrijvigheid. De toegestane bestemmingsmogelijkheden zijn onder andere bedrijvigheid in categorie 1 en 2, cultuur en ontspanning, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en sport.

Huursom: € 1.200,- exclusief BTW per maand.

In het kort:
- Ruime bestemmingsmogelijkheden;
- Oppervlakte begane grond: 80 m2 VVO;
- Oppervlakte eerste verdieping: 80 m2 VVO;
- Inclusief elektrische overheaddeur;
- Voorzien van toiletgroep, stopcontacten en verlichting;
- Flexibele huurtermijn bespreekbaar;
- Inclusief 2 parkeerplaatsen;
- Per direct beschikbaar.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie B, nummer 3498 A5

Oplevering
In overleg

Servicekosten
De servicekosten zitten bij de huurprijs inbegrepen.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste huur.

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimten ex artikel 7:230a BW met aanvullingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Fort Oriëntal 11 35 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 1.200,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 160 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 2
Aantal niet overdekt 2
Vloerbelasting 1000 kg / m2
Voorzieningen Betonvloer, overhead deuren, toilet

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *