4586AC LAMSWAARDE

Frederik Hendrikstraat 60

Vraagprijs: € 1.540.000,- k.k.
2.640 m² oppervlakte

Omschrijving

Op een zeer goede locatie gelegen te koop aangeboden bedrijfsruimte: deel 1 aan doorgaande weg tussen het dorp Lamswaarde en de doorgaande route naar Hulst en andere delen van Zeeuws-Vlaanderen. Het totale terrein dat wordt aangeboden is ruim 27.000 m² groot. Het terrein wordt zowel in delen als het geheel aangeboden:

Deel 1: Dit perceel is totaal circa 11.000 m² groot en concentreert zich aan de straatzijde van het totale perceel (breedte straatzijde is circa 124 m). Het terrein is vrijwel volledig verhard. De bebouwing op dit terrein is circa 2.640 m² groot en bestaat uit meerdere kantoorruimten, magazijn, opslagzolder, personeelsruimten, werkplaats met overheaddeuren, ruime opslag/magazijnruimten met diverse installaties en overheaddeuren. Verder is er een weegbrug aan de voorzijde van pand. Het pand is rondom bereikbaar en kan rondom worden voorzien van een hekwerk. Aan de straatzijde is een individuele entree met poort.

Indien geheel met deel 2: Dit perceel is circa 16.000 m² groot en heeft een frontbreedte aan de straatzijde van circa 50 meter. Op dit perceel staat thans een grote silo die door de eigenaar zal worden gesloopt, waardoor het perceel als bouwperceel (evt. fiscaal bouwrijp) wordt aangeboden, waarbij aan de straatzijde enige verharding aanwezig is. Het perceel is naar achteren toe breder, eerst circa 65 meter en daarna circa 95 meter. Het deel aan de achterzijde is onbebouwd en nimmer bebouwd geweest. De hoogte van het maaiveld aan de achterzijde is lager dan aan de voorzijde dit perceel heeft een eigen entree met poort aan de straatzijde. Aan de achterzijde is het perceel omzoomd door een groene haag. Het geheel kan rondom worden voorzien van een hekwerk.

Ligging
Goed bereikbare locatie in het noordelijk deel van de gemeente Hulst. In de omgeving zijn meerdere grotere bedrijven gevestigd. Het voorzieningenniveau ter plaatse in combinatie met het vestingstadje Hulst is goed te noemen. Het perceel is uitermate geschikte voor logistieke bewegingen door het royale terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan 'Buitengebied Hulst' uit 2013 met de bestemming 'Bedrijf'
Binnen deze bestemming zijn uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-bedrijven van milieucategorie 1 en/of 2 van de in de bijlagen bij deze regels opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten;
-ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - agrarisch hulp- en nevenbedrijf', tevens een agrarisch hulp- en nevenbedrijf;
-ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - op- en overslagbedrijf', tevens een op- en overslagbedrijf;

Kadastrale informatie
Gemeente Hontenisse, sectie K, nummer 1137 gedeeltelijk, geschatte grootte 27.000 m².

Koopsom
Deel 1: € 995.000,- kosten koper, excl. BTW.

Deel 2: € 545.000,- kosten koper, excl. BTW.

Omzetbelasting
Er is mogelijk omzetbelasting van toepassing op de te betalen koopsom. Voor een deel is het mogelijk om zonder overdrachtsbelasting te kopen. Dit is afhankelijk van het beoogde gebruik van de koper en de concrete plannen van koper.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopsom, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Frederik Hendrikstraat 60 te Lamswaarde". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Vraagprijs Vraagprijs: € 1.540.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1960-1970
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 11.000 m²
Ligging Landelijk gebied
Aantal 100
Aantal niet overdekt 100
In units vanaf 2.640 m²

Locatie

Ligging Landelijk gebied

Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *