Fruitlaan 4c

GOES
verhuurd

Omschrijving

Op het kantorenpark 'Stationspark' ca. 340 m2 nette kantoorruimte op de 2e verdieping met voldoende parkeermogelijkheden. Het object is gelegen in de directe omgeving van het NS-Station, Driekleur Verzekeringen, Advocatenkantoor van Leeuwen en de Waard, Accountants- en Adviesgroep Rijkse, DRV Accountants en Belastingadviseurs en Woningbouwvereniging RWS.

Ligging en bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is zeer goed middels een trein- en busverbinding op 2 minuten loopafstand.

Afmeting
Fruitlaan 4c: 340 m2


Voorzieningen
-Liftinstallatie;
-Cv-installatie;
-Gezamenlijke entree;
-Wandkabelgoten;
-Verlaagd systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
-Aluminium kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
-Toiletgroep;
-Pantry;
-Brandmeldinstallatie;
-Brandslanghaspels;
-Airconditioning;

Parkeerruimte
Inbegrepen zijn meerdere parkeerplaatsen. Eventueel is een extra plek bij te huren voor
EUR 350,-- per jaar excl. BTW.

Servicekosten
EUR 25,-- per m2 per jaar exclusief BTW.

Per jaar zal achteraf een totaaloverzicht van de servicekosten worden opgemaakt, waarna er eventueel een verrekening zal plaatsvinden.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230 BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Fruitlaan 4c" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont en aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 25,- per vierkante meter p.j.
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
stationslocatie, kantorenpark
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
< 500 m
Bus knooppunt
1000 m - 1500 m
Bushalte
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
340 m²
Perceelopp.
1.373 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Kamerindeling, Liften, Pantry, Systeemplafond, Te openen ramen, Toilet, Verwarming, Airco, Mechanische ventilatie
In units vanaf
340
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
29
Prijs niet overdekt
€ 350,-

Foto's

Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c Fruitlaan 4c

Video

Kaart

Interesse?