Gentsestraat 29

HULST
verhuurd

Omschrijving

Op een zeer goede locatie, nabij de HEMA, Zeeman en in de looproute naar het centrum en het Stationsplein, gelegen winkelpand in het centrum van Hulst op een zichtlocatie. Het pand is goed bereikbaar en kent een hoge attentiewaarde. De totale oppervlakte voor de begane grond bedraagt ca. 50 m² VVO en bestaat uit een open verkoopruimte met een grote etalage en prima voorzieningen. Er is een kelder-/opslag/magazijnruimte van totaal 55 m² VVO. Het pand is sinds een aantal jaren netjes afgebouwd en heeft een fraaie, moderne gevelpui.

Bereikbaarheid
Goede ligging in de binnenstad van Hulst. HEMA, Zeeman, Blokker, grotere regionale ketens zorgen voor de nodige traffic in dit gebied. Nabij is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig met busverbinding op loopafstand.

Huurprijs
€ 1.500,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: cultuur en ontspanning; detailhandel; dienstverlening; horeca; kantoor; maatschappelijke voorzieningen; sport; wonen, uitsluitend in bestaande woningen.

Voorzieningen:
-Front van ca. 8,5 meter;
-Warmtegordijn
-Pantry;
-Toilet;
-Meterkast met elektra, gas en water.

Omzetbelasting
Er is omzetbelasting over de huurprijs van toepassing.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bijzonderheden
Het systeemplafond met verlichting en de laminaatvloer zijn tegen een nader te bepalen vergoeding over te nemen. De huidige huurder biedt ter overname aan: de toonbank, detectiepoort en zonwering.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Gentsestraat 29 Hulst" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p.m. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
105 m²
Verkoop vloer opp.
50 m²
In units vanaf
105
Front breedte
850 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29Gentsestraat 29

Video

Kaart

Interesse?