Grevelingenstraat 16b

ZIERIKZEE
Huurprijs: € 1.650,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Te Huur
Op het gunstig gelegen bedrijventerrein Boerenweg bevindt zich dit fonkelnieuwe kantoorruimte. Het betreft thans een mooi en flexibel in te delen, casco ruimte, groot 220 m2 B.V.O.

Het pand heeft een representatieve uitstraling met parkeergelegenheid op eigen terrein en rondom bereikbaar.

Het object is opgedeeld in afzonderlijk, toegankelijke delen en heeft 1 medegebruiker.

De ruimte welke te huur is bevindt zich op de begane grond en heeft de entree aan de straatzijde. Hier kan de ondernemer zijn eigen wensen realiseren. De verhuurder denkt mee in de opstart en stelt een afbouwbijdrage beschikbaar.

Bereikbaarheid
Dit nieuwe bedrijventerrein Boerenweg in Zierikzee heeft een goede verbinding met de wegen N59, N57 en de N256. De N59 geeft ontsluiting naar de Randstad en via de Zeelandbrug en via de N256 zijn Goes, Vlissingen en Antwerpen goed bereikbaar. Het centrum van Zierikzee, met een regiofunctie voor Schouwen Duiveland, ligt op enkele autominuten afstand. Op het bedrijventerrein Boerenweg zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Aldi, Praxis, Leen Bakker, PostNL Businesspoint, dierenspeciaalzaak en tuincentrum Bolle Dier en Tuin, Dierenartsenpraktijk Schouwen-Duivenland en WEA Accountants & Adviseurs.

Bestemming/branches
Het bestemmingsplan van bedrijventerrein Zierikzee 2014 (d.d. 26 juni 2014) is van toepassing.
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen tot en met categorie 2 van de bij deze regels horende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
-uitoefening van het openbaar bestuur, de dienstverlening van overheidswege, het sociale en culturele leven en de gezondheidszorg;
-kleinschalige zelfstandige kantoorfuncties;
-productiegebonden detailhandel die ondergeschikt is aan én ten dienste staat van de doeleinden behorend tot en met categorie 2, met dien verstande dat de brutovloeroppervlakte ten behoeve van productiegebonden detailhandel ten hoogste 100 m² bedraagt.

Indeling
De indeling is thans casco en naar wens van de huurder zelf te realiseren, met inachtneming van de hoofdaansluitpunten. De verhuurder stelt hiervoor een afbouwbijdrage beschikbaar.

Voorzieningen
Het pand is duurzaam en gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen en een warmtepompsysteem. Daarnaast is het pand volledig geïsoleerd.

Parkeren
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kadastrale informatie
Gemeente Zierikzee, sectie H, nummer 1111, grootte 1.920 m2 (gedeeltelijk)

Huurprijs
€ 1.650,- exclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Dit object kan niet BTW-vrij verhuurd worden.

Oplevering
In huidige, casco, staat (eventueel afbouwmogelijkheid in nader overleg).

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Grevelingenstraat 16B te Zierikzee". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A+++++

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Kantoorruimte

Oppervlakte
220 m²
Perceelopp.
1.920 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
220
Turn key
nee

Foto's

Grevelingenstraat 16bGrevelingenstraat 16bGrevelingenstraat 16bGrevelingenstraat 16bGrevelingenstraat 16b

Kaart

Interesse?