Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4

YERSEKE
Vraagprijs: € 1.250.000,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Burenpolder, grote bedrijfsruimte met meerdere gebouwen geschikt voor diverse doeleinden. Het totale perceel betreft ruim 12.200 m² welke in zijn geheel aangeboden wordt, maar eventueel ook in delen te koop is. Er zijn 3 ontsluitingen op het perceel. Het geheel is zeer geschikt voor bedrijven voor vlees, vis of andere voedingswaren verwerkende industrie/bedrijvigheid. Binnen het bestemmingsplan zijn hiertoe uitgebreide mogelijkheden.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Yerseke is redelijk centraal gelegen in Zeeland, waardoor via de Westerscheldetunnel Zeeuws-Vlaanderen en België direct bereikbaar zijn. Rotterdam ligt op 1 uur reisafstand en Antwerpen / Breda op 45 autominuten.

Bestemming
'Bedrijf' in het bestemmingsplan gemeente Reimerswaal 'Burenpolder', vastgesteld per 23 april 2013. Op onderhavige percelen zijn bedrijven uit ten hoogste categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein' toegestaan. Tevens de dubbelbestemming 'Waarde - archeologie - 2', ter bescherming van archeologische waarden. De functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.1'. De functieaanduiding 'Specifieke vorm van bedrijf - vervaardiging van voedingsmiddelen en dranken'. De maximum bouwhoogte bedraagt 12m, het maximum bebouwingspercentage terrein bedraagt 85%.

Indeling
Hal Groeninx van Zoelenstraat
-Kantoorruimte/kantine/personeelsruimten met verdiepingsvloeren
-Diverse productieruimtes
-Koelruimtes
-Overige bedrijfsruimte
-Totaal ca 3.000 m2 BVO incl. verdiepingsvloeren

Vrijstaande hal achter terrein (900 m2) . Grote open hal deels ingericht als werkplaats/opslagruimte.

Romneyloods (ca 215 m2 BVO) voor opslag.

Industrieweg: 2 vrijstaande loodsen ingericht als grote open ruimte (ca 300 en ca 340 m2 BVO)

Buitenterrein:
-Voorzijde van het terrein aan de straatzijde volledig voorzien van parkeerplaatsen en manoeuvreerruimte met verharding van stelconplaten en klinkers. Er zijn 3 ontsluitingen naar het perceel.

Voorzieningen
-Betonnen vloeren;
-Houten verdiepingsvloeren;
-Gedeeltelijke Isolatie;
-Meerdere grote overheaddeuren;
-Diverse scheidende overheaddeuren;
-Brandmeld- en beveiligingssysteem;
-Hardhouten kozijnen;
-Kantoorruimtes;
-Ruime werkplaats/opslagruimte;
-Pantry;
-Meerdere Toiletgroepen;
-Volledig ingerichte meterkasten (incl. krachtstroom);
-Gedeeltelijk omheind buitenterrein.

Vraagprijs
€ 1.250.000,-- kosten koper/excl. BTW

Zekerheidsstelling
In geval van verkoop een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te vermeerderen met de gebruikelijke BTW.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Groeninx van Zoelenstraat 34/Industrieweg 4 te Yerseke" . De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
1500 m - 2000 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
4.755 m²
Perceelopp.
12.420 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Foto's

Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4Groeninx van Zoelenstraat 34 + industrieweg 4

Kaart

Interesse?