Hogeweg 0ong

4561RA HULST Huurprijs: € 185,- p.m. (21% BTW)
29 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde XXL-garageboxen in Hulst

In het kort:
- Ruime garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter
- BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
- Goed bereikbaar dankzij de ligging op de begane grond
- Uitstekende vestigingsplek voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
- Strategische ligging tussen de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge
- Flexibele huurtermijn
- Eerste 6 maanden 50% korting
- 24/7 toegang met persoonlijke keytag
- Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer
- Oplevering eind mei/begin juni 2023

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Op het nieuwe bedrijventerrein De Schapenweide, aan de westkant van Hulst, wordt Garagepark XXL gebouwd. In dit moderne pand worden op de begane grond ruime garageboxen van 29 m² te huur aangeboden. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Intratuin, meerdere garagebedrijven, de brandweerkazerne, gemeentewerf en de milieustraat.

Bedrijventerrein De Schapenweide heeft een oppervlakte van bijna 70.000 m² en is onderdeel van het regionaal bekende bedrijventerrein Hogeweg. Op een van de kavels van De Schapenweide bouwt Garagepark XXL goed beveiligde garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter en een sectionaalpoort. De locatie is ideaal ten opzichte van de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge. Het bedrijventerrein ligt 6 kilometer van de Belgische grens, circa 50 kilometer van Antwerpen en op maar 20 kilometer van de Westerscheldetunnel in Terneuzen. Woont u in Hulst, dan kunt u met de fiets naar uw garagebox. Bus 20, die stopt aan de Adbaalseweg, heeft een goede verbinding met het busstation.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als werk-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslagruimte voor uw bedrijfsvoorraad en als werk-/klusruimte. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. De grootte van de garagebox maakt het mogelijk om de ruimte te delen met familie of vrienden.

De garageboxen hebben een ruime maatvoering (buitenzijde) van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H). De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met uw auto en aanhanger, een boottrailer of een grote bestelbus.

Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kunt u hier met een gerust hart uw kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Huursom
Tijdelijk huur je de eerste boxen voor een aantrekkelijk aanvangstarief:

20 m² voor € 185.- excl. BTW per maand (halfjaarcontract)
29 m² voor € 269.- excl. BTW per maand (halfjaarcontract)

Zoekt u een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte met een ruime maatvoering? Op het nieuwe bedrijventerrein De Schapenweide vindt u de plek die u zoekt. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar u vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "GaragePark Hulst XXL". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 185,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2023
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Ja

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 29 m²
Ligging Bedrijventerrein
Voorzieningen Betonvloer, overhead deuren

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *