Houttuinen 20

GOES
verhuurd

Omschrijving

Op een goede zichtlocatie, nabij de Aldi en naast een grotere dierenspeciaalzaak gelegen winkelpand aan de rand van het centrum van Goes met een goede bereikbaarheid en attentiewaarde. De totale oppervlakte bedraagt ca. 540 m² op de begane grond en bestaat uit een verkoopruimte en bijbehorende ruimten met totaal een frontbreedte van ruim 25 meter. Het pand oogt netjes en heeft veel gebruiksmogelijkheden.

Bereikbaarheid
Goede ligging in de binnenstad van Goes. Supermarkt Aldi, fietsenwinkel Profile, tuinmeubelzaak Sunshine, de dierenspeciaalzaak Discus Van de Vreede en de Praxis zorgen voor de nodige traffic in dit gebied. Nabij is parkeergelegenheid (betaald) aanwezig met een busverbinding op loopafstand.

Huurprijs
€ 4.500,-- per maand exclusief BTW.

Bestemming
In het bestemmingsplan 'Binnenstad Noord' van de gemeente Goes, van 2007 is het gehuurde voor Detailhandel (DH) aangewezen en die gronden zijn bestemd voor gebouwen ten behoeve van het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, het verkopen, het verhuren en/of het leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of een bedrijfsactiviteit.

Voorzieningen:
-Front van ruim 25 meter;
-Verwarming;
-Pantry;
-Toilet;
-Meterkast met elektra, gas en water;
-Systeemplafond met verlichting;
-Tegelvloer;
-Opslagruimte met expeditiedeuren.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Type huurcontract
Huurovereenkomst ROZ-model winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Houttuinen 20 te Goes" Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.500,- p.m.
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
wijkwinkelcentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
540 m²
Verkoop vloer opp.
540 m²
In units vanaf
540
Front breedte
2.500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Houttuinen 20Houttuinen 20Houttuinen 20Houttuinen 20Houttuinen 20Houttuinen 20

Kaart

Interesse?