Jenny Weijermanweg 30

GOES
verhuurd

Omschrijving

Op een goed bereikbare op bedrijventerrein De Poel III, een bedrijfsruimte geschikt voor zeer diverse doeleinden. In totaal is er circa 1.200 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 100 m² op een verdieping. In de grote open bedrijfsruimte is een bovenloopkraan over de volle breedte van 20 meter aanwezig met 3.200 kg draagvermogen. De kantoorruimte aan de voorzijde van het pand is zowel op de begane grond als op de verdieping circa 300 m² groot. Er zijn 3 grote overheaddeuren. Het buitenterrein is ruim van opzet en is deels verhard en deels nog onerhard. Het terrein is grotendeels afsluitbaar middels een hekwerk en poort. Het terrein is verhard met klinkerbestrating. De kantooruimte is goed geoutilleerd met alle ICT-voorzieningen, gedeeltelijk airco en een complete kantine-inrichting. Deelhuur is bespreekbaar.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Goes is centraal gelegen in Zeeland, waardoor via de Westerscheldetunnel Zeeuws-Vlaanderen en België direct bereikbaar zijn. Rotterdam ligt op 1 uur reisafstand en Antwerpen / Breda op 45 autominuten.

Bestemming
In het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Poel heeft het object de bestemming 'Bedrijventerrein', tot en met milieucategorie 3.1 van de Staat van Bedrijven. Daarnaast detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten; detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto's, motorrijwielen, boten, caravans; webshops; aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven.

Indeling
Entree kantooruimte, kantoor met baliefunctie en verder diverse andere kantoorruimten, toilet, grote open kantoorruimte. Op de verdieping meerdere kantoor-/spreekkamers, grote kantine, personeelsruimte voor kleedruimten.

Voorzieningen
-Deels onderheide vloeren;
-Isolatie;
-Overheaddeuren;
-Brandmeld- en beveiligingssysteem;
-Hardhouten kozijnen;
-Kantoorruimtes;
-Ruime werkplaats/opslagruimte;
-Kantine;
-Pantry;
-Toiletgroepen;
-Cv-installatie;
-Krachtstroom;
-Gasheaters;
-Alarminstallatie;
-Mechanische ventilatie;
-Gedeeltelijk omheind buitenterrein met poort;
-Buitenopslag;
-Eigen parkeerplaatsen.

Huurtermijn
5 jaar met vervolgens telkenmale 5 optiejaren.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, opgrond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat

Type huurcontract
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
In geval van verhuur een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurkosten, te vermeerderen met de gebruikelijke BTW.

Indexering
Jaarlijks, conform het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huursom
€ 66.000,-- exclusief BTW en eventuele servicekosten per jaar.

Oplevering
Per direct of later in onderling overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Jenny Weijermanweg 30 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 66.000,- p.j. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
< 500 m
NS station
1000 m - 1500 m
Bus halte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.200 m²
Perceelopp.
3.862 m²
Voorzieningen
Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
600 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen, Airco, Mechanische ventilatie

Terrein

Oppervlakte
3.862 m²

Parkeren

Niet overdekt
10

Foto's

Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30Jenny Weijermanweg 30

Kaart

Interesse?