Katse Groeneweg 3a

KATS
Vraagprijs: € 895.000,- k.k. (21% BTW)

Omschrijving

Op een unieke en zeer fraaie locatie gelegen bedrijfspand, genaamd 'De Zeeuwse Rozentuin' op een groot perceel grond (30.000 m2). Het geheel is in gebruik als rozentuin en _kwekerij met daarbij behorende horeca- en ontvangstruimte.
Het terrein is ingedeeld met een entree voor het parkeerterrein voor circa 30 parkeerplaatsen, buitenverkoopruimte voor de kwekerij, thematische tuingedeelten, die zeer fraai zijn aangelegd, theatertuin en een weiland (10.000 m2) met diverse weides en houtwallen. Het terrein is via de achterzijde ontsloten voor de aan- en afvoer van afval/goederen.

De kasruimte (2002) met tegels op zand in een kruisvorm van circa 120 m2, een toilethuisje en er is een houten schuur (2000) met tegels op zand voor de opslag van (tuin)gereedschap van circa 30 m2. Het hoofdgebouw (2007) is ingericht als ontvangstruimte met een horeca-gedeelte, bar, keuken met complete professionele keukeninrichting, 2 keer 2 gescheiden toiletruimten, mindervalidentoilet, bergruimte, kantoorruimte.
Op de eerste verdieping is een klein appartement ingericht met badkamer met douche, toilet en wastafel.
Verder een grote open ruimte en middels vides contact met de begane grond. De tweede verdieping is ingericht als bergruimte en is bereikbaar met een vaste trap.
De begane grond is circa 202 m2 groot, de eerste verdieping circa 165 m2, waarvan circa 35 m2 als appartement en de tweede verdieping is circa 18 m2.

Bereikbaarheid
Het perceel is gelegen ten westen van de kern nabij de doorgaande weg, N256. Deze weg biedt rechtstreekse verbinding richting Rotterdam (max. 1 uur), Noord-Brabant (A59) (max. half uur) en naar Goes (max. 20 minuten), waar deze aansluit op de A58. De goede infrastructuur zorgt voor een goede bereikbaarheid voor vrachtwagen- en personenverkeer. De omliggende percelen bestaan uit akkerbouw en bebouwing ten behoeve van bedrijvigheid.

Bestemming
Het aangeboden perceel valt onder het bestemmingsplan Landelijk Gebied uit 2013 van de gemeente Noord-Beveland. De bestemming voor het deel van De Zeeuwse Rozentuin is Cultuur en Ontspanning.

Voor het deel van het weiland geldt de bestemming Agrarisch.

Binnen de vigerende bestemming is de gemeente bereid om eventuele initiatieven die raakvlakken hebben met gebruik en de bestemming toe te laten. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Kadaster
De percelen zijn kadastraal bekend gemeente Kortgene, sectie O, nummers 459, 495 en 496, totaal groot 30.000 m2.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 895.000,-- kosten koper, exclusief BTW. De prijs is exclusief eventuele goodwill en inventaris en aanwezige voorraden.

Bankgarantie/waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Katse Groeneweg 3a Kats". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 895.000,- k.k. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
horeca
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
landelijk gebied

Bedrijfshal

Oppervlakte
202 m²
Perceelopp.
30.000 m²

Terrein

Oppervlakte
30.000 m²

Parkeren

Niet overdekt
30

Foto's

Katse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3aKatse Groeneweg 3a

Video

Kaart

Interesse?