Koningstraat 2-2B

GOES
Vraagprijs: € 485.000,- k.k.

Omschrijving

Te koop
In hartje centrum en op een fraaie locatie aan de binnenhaven van Goes gelegen pand. De begane grond, de buitenruimte en het achterhuis zijn momenteel in gebruik als winkelruimte met toebehoren en als zodanig verhuurd.

De twee bovenwoningen bevinden zich aan de voorzijde van het pand met een fraai uitzicht op de binnenhaven van Goes. De ene woning is verhuurd en de andere onverhuurd. Aan de achterzijde is een vuurwerkbunker (in 2 delen) gerealiseerd die voor meerdere doeleinden geschikt is. Het pand heeft een achteruitgang via de Vuilstraat ten behoeve van eventueel laden en lossen.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de rand van het levendige centrum van Goes en te midden van andere winkels en horecagelegenheden. In de omgeving zijn onder andere Den Soeten Inval, Jardin Ontbijt & Lunch, Vini Wijnbar Goes, Livera en Bomont gevestigd.

Het pand is redelijk goed bereikbaar aan de voorzijde en aan de achterzijde. In de directe omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid beschikbaar.

Bestemming
Gemengd in het voorontwerpbestemmingsplan d.d. 10-07-2018 van de gemeente Goes. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd voor: dienstverlening; kantoren; maatschappelijke activiteiten; de huisvesting van personen, met dien verstande dat het wonen niet is toegestaan ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten'; ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel': tevens detailhandel; aan huis gebonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten.

Grootte en indeling
De totale perceelgrootte is 184 m2.

Begane grond
Winkelruimte circa 96 m2
Kelder circa 48 m2 (grotendeels stahoogte)
Bunkers circa 35 m2

1e verdieping
Winkelruimte aan de achterzijde circa 34 m2
Zolder circa 23 m2

Woningen 1e verdieping
De verdieping van de winkel aan de achterzijde is de voormalige woning van de winkelruimte en heeft op de zolder nog een volledige badkamer. De woningen aan de voorzijde zijn bereikbaar met een separate opgang en hebben een eigen huisnummer. De woningen zijn ca 48 m2 groot en bieden een woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer met toilet en douche.

Voorzieningen
- CV-installatie
- Krachtstroom;
- Pantry;
- Toilet;
- 2 x badkamer v.v. douche, toilet en wastafel (woningen)

Energielabel
- Koningstraat 2: energielabel B
- Koningstraat 2A: energielabel F
- Koningstraat 2B: energielabel D

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummer 4895, groot 184 m2.

Vraagprijs
€ 485.000,-- kosten koper

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd voor koop en verkoop van dit object.

Gebruik
De winkelruimte is verhuurd aan Terre des Hommes en de eerste verdieping aan de voorzijde aan een particulier. De tweede verdieping aan de voorzijde is leeg, evenals de bunkerruimte.

Oplevering
In overleg. Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich bevindt (as is, where is) en in gedeeltelijk verhuurde staat geleverd.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;

Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Koningstraat 2-2B" .
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 485.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
B

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
236 m²
Verkoopvloeropp.
130 m²
Perceelopp.
200 m²
In units vanaf
236
Front breedte
400 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
C2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Koningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2BKoningstraat 2-2B

Kaart

Interesse?