Lange Nobelstraat 2

ZIERIKZEE
Verhuurd

Lange Nobelstraat 2

4301HE ZIERIKZEE Verhuurd
150 m² oppervlakte

Omschrijving

Te huur
In het historische stadscentrum van Zierikzee, bieden wij deze fraaie en multifunctionele ruimte van ca. 150 m² aan. Het pand is gelegen op een strategische hoeklocatie aan de Schuithaven, Lange Nobelstraat en Hoge Molenstraat. Door de ligging kent het pand dagelijks vele passanten en in de zomer een zeer hoge toeristenstroom. Er zijn meerdere gebruiksfuncties denkbaar, waaronder horeca, winkel en kantoor.

Kleinere ruimte?
Eventueel is het ook bespreekbaar om een kleinere ruimte (vanaf 36 m²) te huren voor een vanaf prijs van € 650,- excl. BTW per maand.

Bereikbaarheid en ligging
Gelegen in het historische centrum van Zierikzee. Uniek is de ruime (betaalde) parkeergelegenheid achter het pand, waar een groot deel van het winkelend en uitgaand publiek de stad betreedt. Zierikzee vervult een centrale functie op het eiland Schouwen Duiveland en is via verschillende provinciale wegen goed te bereiken.

Bestemming
De bestemming is Horeca binnen bestemmingsplan "Bebouwde kom Zierikzee" in de gemeente Schouwen-Duiveland. Hier binnen zijn verschillende horecafuncties toegestaan.

De bestemmingsplanregels zijn desgewenst op te vragen bij de makelaar.

Voorzieningen
-Afbouwpakket
-Deels Airco
-LED-verlichting
-Pantry met vaatwasser
-Mechanische ventilatie
-Toilet

Energielabel
Label A++ geldig tot 10-06-2032

Huurprijs
Op aanvraag

Huurtermijn
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode van vijf jaar met telkenmale vijf jaar verlenging. Eventuele afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurbetaling
De huurpenningen incl. BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat. Eventueel maatwerk is bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Lange Nobelstraat 2 te Zierikzee". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Kantoorruimte
Bouwjaar 1947
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Kantoorruimte

Oppervlakte 150 m²
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Aantal verdiepingen 1
Voorzieningen Pantry, toilet, airco, mechanische ventilatie
In units vanaf 150

Locatie

Ligging Winkelgebied stadscentrum

Energie

Energielabel A++

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *