Lange Nobelstraat 2

ZIERIKZEE
Huurprijs: € 32.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur
In het historisch stadscentrum van Zierikzee, bieden wij namens onze opdrachtgever deze fraaie en multifunctionele ruimte van ca. 150 m² aan. Het pand is gelegen op een strategische hoeklocatie aan de Schuithaven, Lange Nobelstraat en Molenstraat. Het pand kent hierdoor dagelijks vele passanten en in de zomer een zeer hoge toeristenstroom. Er zijn meerdere gebruiksfuncties denkbaar, waaronder horeca, winkel en kantoor.

Ziet u mogelijkheden op deze markante locatie? Bel ons om de (huur)mogelijkheden te bespreken!

Bereikbaarheid en ligging
Gelegen in het historische centrum van Zierikzee. Uniek is de ruime (betaalde) parkeergelegenheid achter het pand, waar een groot deel van het winkelend en uitgaand publiek de stad betreedt. Zierikzee vervult een centrale functie op het eiland Schouwen Duiveland en is via verschillende provinciale wegen goed te bereiken.

Bestemming
De bestemming is Horeca binnen bestemmingsplan "Bebouwde kom Zierikzee" in de gemeente Schouwen-Duiveland. Hier binnen zijn verschillende horecafuncties toegestaan.

De bestemmingsplanregels zijn desgewenst op te vragen bij de makelaar.

Voorzieningen
-Afbouwpakket
-Deels Airco
-LED-verlichting
-Pantry met vaatwasser
-Mechanische ventilatie
-Toilet

Energielabel
Label A++ geldig tot 10-06-2032

Huurprijs
€ 32.000,- exclusief BTW per jaar.

Huurtermijn
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode van vijf jaar met telkenmale vijf jaar verlenging. Eventuele afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurbetaling
De huurpenningen incl. BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat. Eventueel maatwerk is bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Lange Nobelstraat 2 te Zierikzee". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 32.000,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
horeca
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1947
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A++

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Kantoorruimte

Oppervlakte
150 m²
Perceelopp.
433 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Airco, Mechanische ventilatie
In units vanaf
150
Turn key
nee

Foto's

Lange Nobelstraat 2Lange Nobelstraat 2Lange Nobelstraat 2Lange Nobelstraat 2

Plattegronden

Lange Nobelstraat 2

Kaart

Interesse?