Letlandweg 10

RITTHEM
Vraagprijs: op aanvraag

Omschrijving

Bedrijfshal met terrein aan zeekade in Vlissingen-Oost

Uniek terrein in de haven van Vlissingen-Oost te koop op een goed bereikbare locatie. De locatie betreft een bedrijfshal met een verhard buitenterrein, met zeer diverse gebruiksmogelijkheden binnen de bestemming, maar eveneens voor de hallen. De hallen zijn gerealiseerd in 1993 en 2003. De hallen kennen een zeer hoge vloerbelasting ad 15.000 kg/m2 en zijn totaal 3.520 m2 groot. Het verharde terrein is direct aangrenzend van de hal gelegen en totaal 4.260 m² groot. Het totale terrein is 9.260 m2 groot en vol eigendom. Het terrein is omheind en voorzien van 2 grote toegangspoorten. Het terrein heeft een ontsluiting via de gezamenlijke entree voor het havengebied met de specifieke toegangscontrole. De hal heeft zowel via het eigen terrein als via de kade een grote toegangsdeur.

Bereikbaarheid en ligging
Het pand is gelegen op het bedrijventerrein van Vlissingen-Oost, welke een uiterst goede verbinding heeft met de A58 en de Westerscheldetunnel richting België. Daarnaast zijn er voldoende direct aansluitende kadefaciliteiten en is vervoer per trein in het gebied eveneens mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan Zeehaven- en industrieterrein Sloe 2017, d.d. 2 augustus 2016, gemeente Borsele.
De voor 'Bedrijventerrein - Zeehaven' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.3': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 5.3 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Indeling
Entree via de kade met een grote overheaddeur en een kleinere overheaddeur. De hal is opgedeeld in 2 grote open ruimtes van 2.385 m2 en 1.135 m2 en afgescheiden middels een separatiewand met een overheaddeur. De achterste hal is tevens bereikbaar middels een overheaddeur vanaf het terrein. Er zijn diverse loopdeuren. Het terrein kent 2 toegangspoorten en is compleet omheind.

Voorzieningen
-elektra-aansluiting met krachtstroom;
-trekputten voor bekabeling op het buitenterrein;
-3 overheaddeuren;
-camera-beveiliging;
-wanden en dak zijn geïsoleerd;
-lichtbakken;
-2 elektrische rolpoorten;
-volledige omheining en aanwezigheid van Electric-Fence, van Heras
-terreinverlichting;
-vrije kadefaciliteit recht voor de deur met diep vaarwater;

Kadastrale informatie
Percelen zijn kadastraal bekend als gemeente Vlissingen, sectie M, nummer 809, groot 5.000 m2 en nummer 882, groot 4.260 m2. Beide percelen betreffen het volle eigendom. Er is geen sprake van erfpacht. Op gedeelten van beide percelen rust een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Enduris BV voor het hebben en houden ondergrondse voorzieningen. Op de percelen zijn de bepalingen, reglementen en verordeningen van Zeeland Seaports NV van toepassing.

Prijs op aanvraag.

(Op)levering
6 maanden na ondertekening onherroepelijke koopovereenkomst kan het pand leeg en ontruimd opgeleverd worden. In verhuurde staat kan de notariële levering eerder plaats vinden.

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom, direct na ondertekening van koopovereenkomst.

Omzetbelasting
Indien er omzetbelasting van toepassing is op de koopsom, dan is die voor rekening van koper en niet in de koopsom inbegrepen. Indien mogelijk kan koper gebruik maken van de BTW-verleggingsregeling.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop van "Letlandweg 10" te Ritthem is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
redelijk, goed

Locatie

Ligging
aan vaarwater, bedrijventerrein, havengebied

Bedrijfshal

Oppervlakte
3.520 m²
Perceelopp.
9.260 m²
Vloerbelasting
10000 kg / m2
Voorzieningen
Krachtstroom, Overhead deuren

Terrein

Oppervlakte
9.260 m²

Parkeren

Niet overdekt
50

Foto's

Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10Letlandweg 10

Kaart

Interesse?