Marconistraat 17 en 19

GOES
Huurprijs: € 35,- t/m € 60,- per vierkante meter p.j.

Omschrijving

Te huur
Op een goede zichtlocatie aan de meubelboulevard van Goes wordt thans een moderne showroom aangeboden vanaf ca. 224 m² tot maximaal ca. 2.537 m². Op de meubelboulevard zijn reeds de sterke merken vertegenwoordigd, zoals Gamma, Carpet Right, Leen Bakker, Kwantum, TMC, Jumbo, Scapino, Blokker, BCC, Beter Bed, Jysk, etc.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanuit het centrum en vanaf de doorgaande wegen. Op eigen terrein en in de directe omgeving zijn voldoende betaalde parkeervoorzieningen. Het gemeentehuis en het NS-station op een steenworpafstand gelegen.

Indeling
Begane grond: ca. 1.280 m²
1e verdieping: ca. 1.257 m²
Diverse indelingen zijn bespreekbaar. Deelhuur vanaf ca. 224 m² is mogelijk.

Voorzieningen
-Ontruimingsinstallatie;
-2 automatische schuifdeuren;
-Warmtegordijn;
-Mechanische ventilatie;
-Cv-installaties Rehema;
-Alarminstallatie;
-Brandblusapparatuur;
-Roltrappen 2x;
-Goederenlift;
-Elektrische installatie voorzien van krachtstroom.

Bestemming/branches
Detailhandel in volumineuze goederen.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Goes, sectie C, nummer 4056.

Huurprijs
€ 60,-- per m² per jaar exclusief BTW voor de begane grond.
€ 35,-- per m² per jaar exclusief BTW voor de 1e verdieping.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model kantoorruimte, artikel 7:230a BW, aange-vuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuur-der voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Afwijkende periode in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Marconistraat 17-19 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 35,- t/m € 60,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.537 m²
Perceelopp.
1.738 m²
In units vanaf
224 m²
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Overhead deuren

Terrein

Oppervlakte
1.738 m²

Foto's

Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19Marconistraat 17 en 19

Kaart

Interesse?