Molenweg 1.

4486PP COLIJNSPLAAT Huurprijs: € 600,- p.m. (21% BTW)
288 m² · in units vanaf 144 m² oppervlakte

Omschrijving

TE HUUR Bedrijfsunits
Molenweg 1 COLIJNSPLAAT

Op dit grote terrein, gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van de dorpskern van dit vissersdorp en aan de voet van de Zeelandbrug, bieden wij een nieuwbouwbedrijfsunits te huur aan. Het nieuwbouwcomplex is opgedeeld in 17 bedrijfsunits, waarvan 1 techniekruimte en 2 kantoorunits op de beide kopse kanten van het gebouw. De grootte van de beschikbare units varieert van 75 m2 BVO (73 m2 VVO) tot 152 m2 BVO (144 m2 VVO).
De bedrijfsunits zijn afgebouwd conform de uitgebreide projectinformatie in de bijlage. In de techniekruimte is de centrale aansturing voor elektra elektra e.d. zoals omschreven in de algemene project informatie. De elektra wordt (deels) voorzien middels zonnepanelen op de daken van de bedrijfsunits ten behoeve van het verbruik van de gebruikers van de locatie. Dit nieuwbouwgebouw is de eerste fase van de ontwikkeling van deze locatie.

Locatie
Colijnsplaat maakt deel uit van de gemeente Noord-Beveland en bestaat uit diverse kleine kernen. De beschikbaarheid van bedrijventerrein op Noord-Beveland is beperkt. Tevens gelden er voor deze locatie geen bijzondere vestigingseisen behoudens het vigerende bestemmingsplan. De bedrijvigheid nabij het perceel is vooral nautische en agrarisch gericht. De percelen maken thans onderdeel uit van het terrein van Zwemer Vastgoed BV van 50.000 m².

Bereikbaarheid
Het perceel is gelegen ten oosten van de kern nabij de doorgaande weg, N256. Deze weg biedt rechtstreekse verbinding richting Rotterdam (max. 1 uur), Noord-Brabant (A59) (max. half uur) en naar Goes (max. 20 minuten), waar deze aansluit op de A58. De goede infrastructuur zorgt voor een goede bereikbaarheid voor vrachtwagen- en personenverkeer. De omliggende percelen bestaan uit akkerbouw en bebouwing ten behoeve van bedrijvigheid.

Bestemming
De aangeboden bedrijfsunits vallen onder het ontwerp bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat uit 2022 en het vigerende bestemmingsplan uit 2008. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Daarnaast past een machinefabriek of constructiewerkplaats in de bestemming.

Omschrijving units
De units worden standaard opgeleverd met:
- Een onderheide betonvloer met een vloerbelasting van 2000 KG/m2;
- Kunststof entreedeur;
- Elektrisch bedienbare en geïsoleerde overheaddeur voorzien van lichtsectie;
- Afmetingen overheaddeur: ca. 3,5 m breed x 4,2 m hoog;
- Aansluiting ten behoeve van riolering, water, elektra en data;

Het direct voorgelegen terrein behoort tot de unit ten behoeve van parkeerplaatsen. Er dient onbelemmerde doorgang te worden verleend over het terrein.

Huurprijs
- unit van 73 m²
Reeds VERHUURD

- unit van 144 m²
5 + 5 jaar: €1.100,- excl. BTW per maand
3 + 3 jaar: €1.150,- excl. BTW per maand
1 + 1 jaar: €1.200,- excl. BTW per maand

In de bedrijfsunits kunnen op verzoek tegen meerprijs kantoorruimtes worden gerealiseerd.

Huurbetaling
De huurpenningen incl. BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
In overleg

Opleveringsniveau
Conform projectomschrijving. Maatwerk is bespreekbaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Molenweg 1 te Colijnsplaat". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 600,- p.m. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 288 m²
Ligging Bedrijventerrein
In units vanaf 144 m²

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *

    *

    *

    *