Molenweg 1

COLIJNSPLAAT
Vraagprijs: € 69,- v.o.n. (21% BTW)

Omschrijving

Wij bieden kavels bouwrijpe grond aan, gelegen op een goede zichtlocatie aan de rand van de dorpskern van dit vissersdorp en aan de voet van de Zeelandbrug. Het totale terrein wat wordt aangeboden is ruim 18.000 m2 en de percelen zijn verkrijgbaar vanaf 2.000 m2. Meer dan 18.000 m2 is eventueel bespreekbaar.

Locatie
Colijnsplaat maakt deel uit van de gemeente Noord-Beveland en bestaat uit diverse kleine kernen. De beschikbaarheid van bedrijventerrein op Noord-Beveland is beperkt. Tevens gelden er voor deze locatie geen bijzondere vestigingseisen behoudens het vigerende bestemmingsplan. De bedrijvigheid nabij het perceel is vooral nautische en agrarisch gericht. De percelen maken thans onderdeel uit van het terrein van Delmeco Vastgoed BV van 50.000 m2.

Bereikbaarheid
Het perceel is gelegen ten oosten van de kern nabij de doorgaande weg, N256. Deze weg biedt rechtstreekse verbinding richting Rotterdam (max. 1 uur), Noord-Brabant (A59) (max. half uur) en naar Goes (max. 20 minuten), waar deze aansluit op de A58. De goede infrastructuur zorgt voor een goede bereikbaarheid voor vrachtwagen- en personenverkeer. De omliggende percelen bestaan uit akkerbouw en bebouwing ten behoeve van bedrijvigheid.


Omschrijving percelen grond
De grond wordt geleverd in bouwrijpe staat, zowel in fiscale als juridische zin. De bestaande wegenstructuur op het eigen terrein zal in de vorm van een mandeligheid aan de eigenaren worden toebedeeld om onder meer het onderhoud hiervan te regelen. De kavel langs de Oostzeedijk krijgt een eigen ontsluiting en deelt derhalve niet in de mandeligheid. De nutsvoorzieningen en riolering liggen in of naast de bestaande wegenstructuur.

Bestemming
De aangeboden percelen vallen onder het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat uit 2008. Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Voor de grootte en hoogte van de bebouwing gelden bepaalde uitgangspunten met diverse vrijstellingsmogelijkheden. In overleg met de gemeente kan een definitieve toetsing van de beoogde plannen plaatsvinden.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Prijs
De koopprijs bedraagt EUR 69 per m2 exclusief BTW.

Bankgarantie/waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Aanvaarding
Aanvaardig in overleg, op korte termijn mogelijk.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Molenweg 1 te Colijnsplaat". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting
Postbus 2056
4460 MB GOES

Tel: 0113 250 555
Fax: 0113 250 150

bog@faasse-fermont.nl
www.faasse-fermont.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 69,- v.o.n. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Perceelopp.
49.960 m²
In units vanaf
2000

Foto's

Molenweg 1

Kaart

Interesse?