Moskesbaan 10

4823AH BREDA Verkocht
4.174 m² oppervlakte

Omschrijving

Moskesbaan 10,/Zinkstraat 51 te Breda

Een modern en multifunctioneel bedrijfsgebouw met aansluitende kantoorruimte en buiten terrein. Het pand is zowel via de Moskesbaan als via de Zinkstraat ontsloten. Het pand is in 2012 uitgebreid en volledig gemoderniseerd. De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein "De Moskes". Het gebied kenmerkt zich door een mix van bedrijvigheid en kantoren. De omgeving biedt een groot aantal voorzieningen zoals een kleinschalig winkelcentrum met onder meer een Albert-Heijn vestiging, een kinderdagverblijf, een hotel en het NS-station. Doordat het object gesitueerd is aan de Rijksweg A-16, heeft het pand een hoge attentiewaarde.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is gelegen op dit kleinschalig bedrijventerrein in het Noordwestelijke gedeelte van Breda. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met o.a. de beschikking over een brandstofverkooppunt. Daarnaast bevinden zich een winkelcentrum en eetgelegenheden op loopafstand.
Het object ligt op slechts twee minuten afstand van de op- en afrit van de A16. Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed, doordat het NS-Station Breda-Prinsenbeek op ca. 750 meter afstand ligt.
Het bedrijfscomplex is gesitueerd op eigen grond. Het terrein is verhard middels betonklinkers en beschikt over ruim voldoende eigen parkeergelegenheid, zowel aan de voor- als achterzijde van het pand. Het terrein is grotendeels omheind en kan worden afgesloten.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan Haagse Beemden van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming Bedrijventerrein. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan die staan vermeld in de maximaal categorie 3.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.

OBJECTGEGEVENS
Kadaster
Het kadastrale perceel is bekend als gemeente Breda, sectie I, nummers 3342, 3343, 3444 en 3523, totale grootte 7.315 m2.
Aan de zijde van de Zinkstraat is een leidingstrook waarop niet gebouwd mag worden.

Kantoorruimte:
Begane grond: representatieve entree aan de Moskesbaan met fraaie balievoorziening, diverse kantoorruimtes, facilitaire ruimtes, vergaderruimtes en grote kantineruimte met volledige uitgebreide keukeninrichting.
Eerste verdieping: bereikbaar met fraaie trappartij vanuit de entree. Op de verdieping zijn er meerdere vergaderruimtes, facilitaire ruimtes, diverse kantoorruimtes en een grote open kantoortuin.
De totale kantoorruimte over de 2 verdiepingen is circa 1.158 m2.

Bedrijfsruimtes:
De bedrijfsruimte zijn ingericht op het huidige productieproces. Er is een hal inkomende goederen en snijwerk, aansluitend een werkplaats, magazijn, assemblage, testruimte en expeditie. De totale bedrijfsruimte is circa 3.016 m2 groot, verdeeld over voornoemde ruimtes.

Terrein:
Voorterrein aan de Moskesbaan biedt ruimte aan een parkeerterrein voor personeel en gasten met totaal 13 parkeerplaatsen. Het terrein aan de Zinkstraat heeft 3 grote entreepoorten, ter hoogte van de overheaddeuren en biedt totaal 44 parkeerplaatsen. Verder is er voldoende ruimte voor overige functies.

Opleveringsniveau
Het kantoor- en bedrijfspand wordt u aangeboden in de huidige staat met de navolgende voorzieningen:
- stadsverwarming;
- moderne toiletgroepen (7), bestaande uit meerdere toiletten en 1 doucheruimte;
- moderne keuken/kantine;
- pantry op de verdieping
- kabelgoten met elektra- en databekabeling;
- binnenzonwering;
- computerruimte;
- vloerafwerking met gietvloeren in de kantoren;
- systeemplafonds met verlichting;
- camerabewaking
- 4 overheaddeuren
- lichtstraten
- meerdere bovenloopkranen van 5 ton
- 6 oplaadpalen voor EV
- persluchtleiding
- fietsenberging
- krachtstroom


BOUWAARD
Het object is deels gerealiseerd in 1993 en uitgebreid in 2012/2013, waarbij het deel uit 1993 een refit heeft gekregen. De bedrijfsruimte is gebouwd op een onderheide betonfundering met onderheide betonvloeren en stalen constructie. Het dak betreft een plat dak, afgewerkt met een bitumen afwerklaag. De gevels zijn opgetrokken door middel van het gebruik van gevelbeplating, welke voorzien zijn van binnendoos met isolatie.

VRAAGPRIJS
€ 3.975.000,- kosten koper, excl. omzetbelasting

ZEKERHEIDSSTELLING
Een zekerheidsstelling van 10% van de koopsom, binnen 3 weken na ondertekening van een koopovereenkomst.

BESCHIKBAARHEID
Per 1 oktober 2022.

'AS IS, WHERE IS'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

OMZETBELASTING
Er is mogelijk omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand .

OVERIGE VAN BELANG ZIJNDE INFORMATIE
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Opdrachtgever verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

ALGEMEEN
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Moskesbaan 10, Breda". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1993
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 1.158 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 57
Aantal niet overdekt 57
Voorzieningen Inbouwarmaturen, airco
Aantal verdiepingen 2

Locatie

Ligging Bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 1000 m - 1500 m
Afstand n s station 500 m - 1000 m

Energie

Energielabel A+

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *