Mr. F.J. Haarmanweg ong

TERNEUZEN
Vraagprijs: op aanvraag

Omschrijving

Op een zeer gunstig gelegen locatie aan de doorgaande weg van Terneuzen, de Mr. F.J. Haarmanweg, bieden wij bouwpercelen voor bedrijven aan. Terneuzen is bekend om haar bedrijvigheid. Terneuzen is gelegen aan de Westerschelde die toegang verleent tot de Antwerpse haven en het kanaal van Gent naar Terneuzen. Ten behoeve van dit kanaal wordt een nieuwe zeesluis gerealiseerd, waar vanaf 2022 schepen tot 365 meter lengte door kunnen varen.

In Terneuzen zijn alle voorzieningen te vinden die je van een hedendaagse stad mag verwachten. Gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. In de regio heeft Terneuzen daarom ook een belangrijke centrumfunctie.

De bedrijvigheid nabij het perceel is voor een groot deel te danken aan de haven van Terneuzen, het nabij gelegen kanaal en uiteraard de Belgische markt. In de Kanaalzone zijn grote bedrijven gevestigd, onder meer op het gebied van transport, papier en chemie. Verder is er een groot aantal toeleveranciers en transporteurs gevestigd.

De aangeboden locatie is zeer geschikt voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.

Business tot Business ligt voor de hand met zoveel industrie en bedrijven in de directe omgeving, een haven- en industriegebied met bedrijven als Verbrugge Terminals, Symach en Elocoat. Ziekenhuis Zorgsaam bevindt zich op korte afstand van deze aangeboden locatie.

De percelen grond die worden aangeboden, kennen een goede ontsluiting en variëren in oppervlakte. Op basis van maatwerk kan het optimale perceel worden aangeboden. Voor zowel grote als kleinere bedrijven is er een mogelijkheid zich hier te vestigen.

Bereikbaarheid en ligging
De percelen grond liggen op een centrale locatie van deze streekstad en op een niet al te grote afstand van het centrum, nabij woonwijken en te midden van andere (prominente) bedrijven. De locatie ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad doordat de verbinding met het tunneltracé (Sluiskiltunnel/Westerscheldetunnel) op nog geen
10 autorijdminuten ligt.

Omschrijving percelen grond
De grond wordt geleverd in bouwrijpe staat, zowel in fiscale als juridische zin. De nutsvoorzieningen en riolering liggen in of naast de bestaande wegenstructuur. Indien gewenst is ook een aansluiting op het glasvezelnetwerk mogelijk. De percelen zijn te koop vanaf 3.000 m2 tot en met 29.000 m2. Voor zowel grote als kleinere bedrijven is er een mogelijkheid zich hier te vestigen.

Bestemming
De aangeboden percelen vallen onder het Bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever, 1ste wijziging d.d. 4 juni 2015 van de gemeente Terneuzen. De bestemming is 'Bedrijventerrein - Zeehaven' en deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:

- ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf van categorie 2 tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten voor zover die voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de bij deze regels behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten gezoneerd industrieterrein;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals: andere bijbehorende voorzieningen waaronder begrepen nutsvoorzieningen; geluidwerende voorzieningen; groenvoorzieningen; havens; kaden met laad- en losfaciliteiten; ontsluitingswegen; parkeervoorzieningen; spoor- en railverbindingen.

Koopprijs
De koopprijs is op aanvraag en afhankelijk van de ligging van het perceel. De prijs wordt vermeerderd met omzetbelasting.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Bouwpercelen Mr. F.J. Haarmanweg te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond
Soort bouw
bestaande bouw

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Perceelopp.
29.200 m²
In units vanaf
3000

Foto's

Mr. F.J. Haarmanweg ong

Kaart

Interesse?