Nieuwstraat 2-6

GOES
Vraagprijs: € 1.100.000,- k.k., Huurprijs: € 84.000,- p.j.

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie aan een historisch plein ligt dit volledig gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte kantoorpand met prachtige historische stadstuin op een perceel van totaal 3.076 m². De gevels van het fraaie kantoorpand zijn statig en alles is uitsekend onderhouden. Het gehele object heeft een monumentenstatus. In de parkachtige tuin staan 12 beschermde bomen, die tot de oudste van Goes behoren. De tuin is omheind met een hekwerk en verder ingericht met looppaden en een eigen parkeerterrein van 10 tot 11 eigen parkeerplaatsen. Het pand heeft zowel een entree via de tuinzijde als via de straatzijde. Het pand is aan de binnenzijde met zeer veel zorg en oog voor detail afgewerkt, in de stijl die je van een dergelijk pand mag verwachten. Het pand is voorheen in gebruik geweest bij een bankinstelling en is geschikt voor zeer diverse doelgroepen, die een representatief pand op een unieke locatie zoeken.

Indeling
Via de straatzijde komt men in een beveiligd voorportaal, waarvan de tussendeur middels een videofoon ontgrendeld kan worden. De centrale gang biedt toegang tot een mooie, grote spreekkamer en directe toegang naar de baliefunctie. De toegang naar de doorgaande ruimten kan alleen middels keycards van het beveiligingssysteem. De gang met marmeren vloer in midden van het pand is via diverse doorgangen te bereiken en leidt naar de verschillende werkruimten, spreekkamers, kelder, pantry, garderobe en toiletruimten. De eerste verdieping is ingericht met diverse spreek-/werkkamers, personeelskantine, toiletruimte en conferentieruimte. De tweede verdieping is ingericht ten behoeve van technische ruimten en een groot archief. De tuin is middels een draaihek toegankelijk voor auto's, dat eveneens met een videofoon bedienbaar is. Totaal is het pand 860 m² BVO en 740 m² VVO.

Installaties
-CV-installatie;
-Klimaatbeheersingsysteem;
-Mechanische ventilatie;
-Hoogwaardige elektrische installate;
-Ontruimingsinstallatie;
-Brandmeldsysteem;
-Alarminstallatie;
-Databekabeling;
-Camerabeveiliging;
-Toegangscontrolesysteen;

Ligging en bereikbaarheid
In de binnenstad van Goes, aan de rand van het winkelcentrum, aan de Nieuwstraat/Beestenmarkt. Dit fraaie plein in het centrum van de stad is recent gerenoveerd. De bereikbaarheid met de auto, fiets en het openbaar vervoer is goed te noemen.

Bestemming
Het pand kent de bestemming Kantoor, waaronder wordt verstaan het bedrijfsmatig uitoefenen van administratieve werkzaamheden voor derden.

Parkeren
Op eigen terrein voor 10-11 auto's. Verder zijn er vaste parkeerplaatsen te huur in de nabij gelegen overdekte parkeergarage.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummer 5511, 3.076 m² groot.

Vraagprijs koop
€ 1.100.000,-- kosten koper.

Huurprijs
€ 84.000,-

Huurtermijn
5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaar

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop, danwel verhuur van dit pand. Er is wel een mogelijkheid om te opteren voor btw-belaste verhuur.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst. Bij het ondertekenen van een huurovereenkomst is dat 3 maanden huurverplichting.

Oplevering
1 januari 2021

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Nieuwstraat 2-6 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door
Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Faasse & Fermont
Frans den Hollanderlaan 12
4461 HN GOES
tel: (0113) 250 555
e-mail: bedrijven@faasse-fermont.nl internet : www.faasse-fermont.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100.000,- k.k.
Huurprijs
€ 84.000,- p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
NS station
500 m - 1000 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
740 m²
Perceelopp.
3.076 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Kamerindeling, Pantry, Toilet, Verwarming, Airco, Mechanische ventilatie
In units vanaf
740
Turn key
ja

Parkeren

Niet overdekt
11

Foto's

Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6Nieuwstraat 2-6

Kaart

Interesse?