Oost-Zeedijk 2

COLIJNSPLAAT
Vraagprijs: € 1.250.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de rand van het dorp onder aan de zeedijk bieden wij deze grote vrijstaande loods met buitenterrein aan. De locatie en uitvoering van het pand zijn perfect geschikt voor watersport gerelateerde bedrijven. Het pand is op dit moment in gebruik ten behoeve van opslag, stalling en verkoop en reparatie van boten. Het geheel is in 4 fases gebouwd, 1985 (ca. 360 m2), 1997 (circa 500 m2), 2000 (circa 275 m2) en 2005 (circa (1.350 m2). De panden zijn zeer goed onderhouden en zijn grotendeels geïsoleerd. Er zijn 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren (2 van 4,5 bij 4,2 meter en 1 van 5,50 meter bij 5 meter)) en 1 grote schuifdeur van 6 meter hoog en 6 meter breed. De lichtstraten in de 3 zadeldaken zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Heaters houden de hallen vorstvrij. De vloeren zijn gevlinderd en vloeistofdicht. Doordat de hallen een volledige vrije overspanning kennen, zijn ze optimaal indeelbaar. Het geheel is thans in gebruik als stalling en opslag, deels showroom en werkplaats. De oppervlakte van de hallen gezamenlijk is circa 2.485 m², het buitenterrein aan de oostzijde van het perceel is circa 1.425 m². Het buitenterrein is verhard met stelconplaten, is rondom voorzien van een hekwerk en een rolpoort (8 meter breed) aan de straatzijde en tevens een afspuitplaats met vloeistofdichte vloer en een olie- en vetafscheider. Het totale perceel is 3.844 m2 groot.

Locatie
Colijnsplaat maakt deel uit van de gemeente Noord-Beveland en bestaat uit diverse kleine kernen. De beschikbaarheid van bedrijventerrein op Noord-Beveland is beperkt, hetgeen deze aanbieding uniek maakt! Er gelden voor deze locatie geen bijzondere vestigingseisen behoudens het vigerende bestemmingsplan. De bedrijvigheid nabij het perceel is vooral nautische en agrarisch gericht.

Bereikbaarheid
Het perceel is gelegen ten oosten tegen de rand van de kern nabij de doorgaande weg, N256. Deze weg biedt rechtstreekse verbinding richting Rotterdam (max. 1 uur), Noord-Brabant (A59) (max. half uur) en naar Goes (max. 20 minuten), waar deze aansluit op de A58. De goede infrastructuur zorgt voor een goede bereikbaarheid voor vrachtwagen- en personenverkeer. De omliggende percelen bestaan uit akkerbouw en bebouwing ten behoeve van bedrijvigheid.

Bestemming
De aangeboden percelen vallen onder het bestemmingsplan Bebouwde Kom Colijnsplaat uit 2008.

De op de plankaart voor "Bedrijfsdoeleinden" (B) aangewezen gronden zijn bestemd
Voor lokale bedrijven, met dien verstande dat:
-ter plaatse van de nadere aanwijzing "(2)" bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan in
de categorieën 1 en 2 van de bij deze voorschriften behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
ter plaatse van de subbestemming:
-Br: reparatie en/of in- en verkoop van boten, botentrailers en bootmotoren;
-Bvk: viskwekerij en groothandel van marinecultuur;
-Bo: stalling en goederenopslag, met uitzondering van vuurwerk en andere
voor de omgeving gevaarlijke stoffen, voor zover deze voorkomen in de
bij deze voorschriften behorende lijst van gevaarlijke stoffen.
-botenstalling;
Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Prijs
De koopprijs bedraagt € 1.250.000,- kosten koper.

Huuropbrengsten
De verhuur van de stallingsruimten voor boten en eventuele andere stalling genereert jaarlijkse de nodige huurinkomsten. Verhuurder is bij serieuze interesse bereid om hier inzage in te geven.

Bankgarantie/waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Oost Zeedijk 2 te Colijnsplaat". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging:
Faasse & Fermont
Postbus 2056
4460 MB GOES

Tel: 0113 _ 250 555
Fax: 0113 _ 250 150

info@faasse-fermont.nl
www.faasse-fermont.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Locatie

Ligging
overig

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.485 m²
Perceelopp.
3.844 m²
In units vanaf
2.485 m²

Terrein

Oppervlakte
3.844 m²

Parkeren

Niet overdekt
10

Foto's

Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2Oost-Zeedijk 2

Kaart

Interesse?