Oostschans 26A-26D

4463AM GOES Verhuurd
125 m² oppervlakte

Omschrijving

NOG 1 UNIT BESCHIKBAAR!

Bent u op zoek naar een mooie nieuwbouw bedrijfsruimte in Goes?
Namens onze opdrachtgever bieden wij 4 fraaie nieuwbouw bedrijfsunits met parkeerplaatsen te huur aan. Deze zijn gerealiseerd aan de Oostschans op het bedrijventerrein Goese Diep.
De bedrijfsunits zijn uitermate geschikt voor het huisvesten van bedrijven die werk- opslag- en kantoorruimte graag met elkaar zouden willen combineren. Het geheel heeft een uiterst modern uiterlijk en is gesitueerd op een volledig omheind terrein met 2 schuifpoorten incl. toegangscontrole waardoor alleen bevoegden toegang hebben tot het terrein. Verder beschikt het terrein over camerabewaking en terreinverlichting. Uw eigendommen kunnen hier uitermate veilig worden opgeslagen.
Het bedrijventerrein Goese Diep wordt omarmd door water en ligt op 5 minuten fietsafstand van de Goese binnenstad. Het bedrijventerrein is tevens gelegen aan het kanaal. Al eeuwen is dit kanaal de watertoegangsweg naar Goes. Er vinden op dit moment volop ontwikkelingen plaats op het bedrijventerrein en in de omgeving. Dit alles gebeurd volgens de gebiedsvisie van de gemeente Goes waarin kleinschalige bedrijvigheid op het terrein wordt gestimuleerd, het bestemmingsplan biedt hier tevens brede gebruiksmogelijkheden.

Bestemming
De gemeentelijke bestemming van de kavel is Gemengd _ 2. Hierbij zijn bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Daarnaast is op deze locatie ook toegestaan: cultuur en ontspanning, dagrecreatie, dienstverlening, maatschappelijk en sport. Detailhandel en kantoren zijn tevens toegestaan als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten. Hierdoor heeft het perceel een zeer brede bestemming.

Types en opleveringsniveau
De bedrijfsunits zijn uitgevoerd d.m.v. staalconstructie, geïsoleerde stalen wanden en een stalen dak met geïsoleerde kunststof dakbedekking. De vloer van de begane grond betreft een in het werk gestorte , geïsoleerde betonvloer. Deze vloer is monolitisch afgewerkt en heeft een vloerbelasting van 10 kN/m². De verdiepingsvloer is gerealiseerd in beton en is onafgewerkt, deze heeft een vloerbelasting van 5 kN/m². De bedrijfsunits zijn voorzien van: een stalen rechte steektrap inclusief balustrade en leuning, aluminium gevelkozijnen en elektrisch bedienbare overheaddeuren. Verder hebben de units hemelwaterafvoeren, binnenriolering tbv toilet en pantry, dienstleidingen voor water, elektra (3x25A) en kabel. Tevens is er een toilet, pantry (begane grond) en een dekvloer (1e verdieping) in iedere unit gerealiseerd.

Afmetingen bedrijfsunit 26 A:

LxBxH : 10,38x 6,61 x 6,89 meter
Oppervlakte begane grond : 68,61 m2 VVO
Opp. verdieping : 65,00 m2
Doorrijhoogte Overheaddeur : 2,90 meter

Afmetingen bedrijfsunits 26 B, C en D:

LxBxH : 10,38 x 6,19 x 6,89 meter
Oppervlakte begane grond :64,25 m2 VVO
Opp. verdieping : 61,00 m2 VVO
Doorrijhoogte Overheaddeur : 2,90 meter

Huurprijzen
Unit 26A: VERHUURD
Unit 26B: € 1.125,- excl. BTW per maand
Unit 26C: VERHUURD
Unit 26D: VERHUURD

Voor eventuele extra opslagruimte is het mogelijk een garagebox, welke achter de units worden gerealiseerd, mee te huren of eventueel meerdere bedrijfsunits te combineren.

Servicekosten
Door de op het park aanwezige Vereniging van Eigenaren worden verschillende zaken verzorgd. Hieronder vallen tevens gebruikerslasten. Bij aanvang zullen er hierdoor servicekosten worden berekend van € 25,-per maand. Hiervoor worden de volgende zaken verzorgd door de VVE:
-Groenonderhoud (klinkers/onkruid op verharding)
-Klein onderhoud installaties (schuifpoort/camera's, overige)
-Beheer van het park door VVE beheerder
De overige VVE lasten worden door de eigenaar betaald.

Parkeerplaatsen
Bij iedere unit behoren 3 parkeerplaatsen.

Huurtermijn
Standaard wordt uitgegaan van een huurcontract voor 5 jaar met vervolgens telkenmale 5 jaar verlenging. Afwijkende huurperiodes zijn mogelijk in overleg en afhankelijk van overige huurvoorwaarden.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van 2 maanden huur incl. BTW

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
Per direct beschikbaar

Is uw interesse gewekt en zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij zullen u graag verder helpen.

De bovenstaande informatie omtrent de verhuur van de bedrijfsunits "Oostschans 26 te Goes" is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding direct

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2022
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 125 m²
Ligging Bedrijventerrein
Aantal 3
Aantal niet overdekt 3
In units vanaf 125 m²
Vloerbelasting 1000 kg / m2
Voorzieningen Betonvloer, overhead deuren, pantry, toilet

Locatie

Ligging Bedrijventerrein
Afstand afrit snelweg 1500 m - 2000 m
Afstand n s station 1500 m - 2000 m

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *