Ooststraat 6 en 6A

ZOUTELANDE
verhuurd

Omschrijving

Te Huur Ooststraat 6 en 6A te Zoutelande
Commerciële ruimte vanaf 96 tot 196 m2

Ruimte
Uw eigen ruimte in het nieuwe complex Soutebank in het centrum van Zoutelande, op een goed bereikbare locatie? Op de begane grond van nieuwbouwplan Soutebank is een commerciële ruimte beschikbaar van 96 tot 196 m² BVO, Ooststraat 6 en 6A. Door de ligging op de hoek van de Langedam en de Ooststraat, centraal in Zoutelande, is dit een absolute toplocatie voor uw bedrijf. Ondernemen onder aan de duinen met zon, zee en strand. Niet alleen voor de bewoners van het dorp en omgeving, maar ook voor de vele jaarlijkse toeristen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zeer goed met alle uitvalswegen op korte afstand. Zoutelande is goed bereikbaar. Dankzij de nieuwe N57 is er een uitstekende aansluiting op de A58. De treinstations in Middelburg en Vlissingen liggen op 15 autominuten afstand.

Dorpsvoorzieningen
Er zijn goede voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, gezondheidszorg, onderwijs en sport. De steden Middelburg en Vlissingen bieden alle overige voorzieningen.

Indeling
De totale oppervlakte van de ruimten is ca. 350 m², waarvan één van de ruimtes reeds is verhuurd aan fysiotherapiepraktijk PMC in Balans. De andere ruimtes zijn respectievelijk 96 en 100 m² groot, die zowel individueel als gezamenlijk zijn te huren. De entree van de commerciële ruimte is gesitueerd aan de Ooststraat. De indeling evenals de afmetingen van de ruimten kunnen in overleg volledig worden aangepast naar uw wensen.

Pandvoorzieningen
Het pand is rolstoeltoegankelijk en kan volledig naar wens opgeleverd worden. Uiteraard is een casco staat eveneens mogelijk. Het buitenterrein is aangelegd ten behoeve van parkeren. Er zijn 2 bijbehorende parkeerplaatsen per ruimte.

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden, waaronder kantoorgebruik, maatschappelijke doeleinden, baliefuncties, medische voorzieningen, kapsalon, webshop, ambachtelijke invulling, dienstverlening, etc. Detailhandel en Horecadoeleinden zijn uitgesloten.

Huurprijs
Vanaf € 145,-- per m² per jaar.

Huurperiode
5 jaar, telkens te verlengen met 5 jaar

Waarborgsom/bankgarantie
Er geldt een zekerheidsstelling van 3 maanden huurverplichting inclusief BTW.

Omzetbelasting
Over de huursom is BTW verschuldigd, dan wel een BTW-compensatie, in geval de huurder geen BTW kan verrekenen.

Koopsom
Op aanvraag.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van de goedkeuring van verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Ooststraat 6-6A, Zoutelande". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Huurprijs
€ 145,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Kantoorruimte

Oppervlakte
196 m²
Verdiepingen
1
In units vanaf
96
Turn key
nee

Foto's

Ooststraat 6 en 6AOoststraat 6 en 6AOoststraat 6 en 6AOoststraat 6 en 6A

Interesse?