Opril Grote Markt 1

GOES
Huurprijs: € 1.350,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Aan de Opril Grote Markt in Goes gelegen Rijksmonument met een rijke historie. In het winkelcentrum van Goes gelegen winkelpand van circa 67 m² VVO op de begane grond. Boven de winkel is er een bovenwoning, verdeeld over 2 lagen van circa 63 m² VVO. Het totaal is dus circa 130 m² VVO. In de omgeving zijn onder andere Den Soeten Inval, Jardin Ontbijt & Lunch, Vini Wijnbar Goes, Livera en Bomont gevestigd.

Ligging en bereikbaarheid
De combinatie van het leefklimaat in Zeeland, de economische aantrekkingskracht van Goes, het ontbreken van files en het royale en relatief goedkope wonen in deze regio maakt de locatie tot een aantrekkelijk alternatief of het is dé locatie om een filiaal te starten. Goes heeft een direct verzorgingsgebied van ca. 100.000 mensen en indirect 250.000, en is één van de sterkere economische regio's in Nederland, aldus Elsevier en De Volkskrant.

Bestemming
Centrumdoeleinden en horecadoeleinden, hieronder valt:
-Detailhandel op de begane grond;
-Kantoor en/of Dienstverlening;
-Maatschappelijke activiteiten;
-Cafetaria, restaurant en café op de begane grond;
-Wonen op de verdieping.

Rijksmonument
Het pand is sinds 1976 aangewezen als Rijksmonument en is ingeschreven in het Monumentenregister onder nummer 16365.

Parkeren
Er is voldoende gelegenheid in de omgeving om (betaald) te parkeren.

Huurprijs
€ 1.350,- per maand exclusief BTW.

Bijzonderheden
Het pand wordt enkel in zijn geheel verhuurd. De huurder krijgt onder voorwaarden de mogelijkheid om de bovenwoning onder te verhuren aan een derde.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode van twee (2) jaar. Deze termijn wordt vervolgens verlengd met een termijn van drie (3) jaar. Vervolgens wordt verlengd met termijnen van telkenmale 5 jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van twaalf (12) maanden. Eventuele afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
Het pand wordt in onderling overleg opgeleverd.

Huurovereenkomst
Model winkelruimten Raad voor Onroerende Zaken.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Opril Grote Markt 1" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse en Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.350,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
130 m²
Verkoopvloeropp.
67 m²
Perceelopp.
97 m²
In units vanaf
130
Front breedte
500 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
C2
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
ja
Overname personeel
nee

Foto's

Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1Opril Grote Markt 1

Kaart

Interesse?