Overdamstraat 13

HULST
Vraagprijs: € 195.000,- k.k., Huurprijs: € 18.000,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Namens de pandeigenaar bieden wij aan, op een prachtige locatie gelegen horecapand. Het object was voorheen in gebruik als een café verdeeld over 2 bouwlagen en is daartoe nog steeds zeer geschikt. Binnen de bestemming zijn echter brede gebruiksmogelijkheden, waardoor herontwikkeling eventueel tot de mogelijkheden behoort. Het pand ligt midden in het centrum aan de prachtige Bierkaai. De directe omgeving is ingevuld met winkels, kantoren, woningen, horeca en de recent geopende bibliotheek. In het openbaar gebied direct voor het pand is het mogelijk om een buitenterras te creëren. Het café heeft een hoofdentree en nog een tweede entree voor bevoorrading. De inrichting van het café kenmerkt zich als een bruine kroeg. Over een gedeelte van de horeca ruimte is een verdiepingsvloer gecreëerd om meer zitplaatsen te bieden. De bar kent een volledige inrichting. Er zijn 2 toiletruimtes voor dames en heren. Achter de bar is een kleine, eenvoudige keuken met een moderne afzuiging. Boven de keuken en de bar is een verdiepingszolder tbv opslag. Tevens is dat de toegang tot het platte dak deel. Het pand zou zeer goed tot woning kunnen worden omgebouwd, hetgeen ook mogelijk is in de bestemming. Dan is het wonen op een unieke locatie. Het pand biedt totaal circa 107 m2 BVO, waarvan 82 m2 op de begane grond. Het totale perceel is circa 100 m2 groot.

Ligging en situatie
In het stadscentrum aan de fraaie Bierkaai. Er zijn ruime parkeervoorzieningen (betaald) in de directe omgeving. De directe belendingen zijn woningen, kantoren, winkels en horecaruimte.

Bestemming
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.cultuur en ontspanning;
b.detailhandel;
c.dienstverlening;
d.horeca van categorie 1 is toegestaan;
e.kantoor;
f.maatschappelijke voorzieningen;
g.sport;
h.het wonen in woningen, uitsluitend in bestaande woningen
i.bij deze doeleinden behorende voorzieningen, zoals erven, tuinen, toegangs- en achterpaden, parkeervoorzieningen

Indeling
In de bijlagen zijn de plattegronden en gevel tekeningen opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven.

Installaties/voorzieningen
-Elektra met krachtstroom;
-CV-installatie;
-Toiletten;
-Bar met inbouwapparatuur

Onderhoud
Het pand is redelijk onderhouden.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

Vraagprijs
€ 195.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%. Bij verhuur is wel 21% omzetbelasting van toepassing.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroe¬rende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Verkoper verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaar¬heden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkin¬gen die voort¬vloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeen¬komst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Overdamstraat 13, Hulst". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen (op te vragen bij de makelaar)
-Kadastraal schetsplan
-Bestemmingsplankaart en voorwaarden
-Tekeningen/plattegronden

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Faasse & Fermont
Dhr P.S. Fermont MRICS
Frans den Hollanderlaan 12
4461 HN GOES
tel: (0113) 250 555;
e-mail: bedrijven@faasse-fermont.nl
internet : www.faasse-fermont.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 195.000,- k.k.
Huurprijs
€ 18.000,- p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Bedrijfshal

Oppervlakte
107 m²
Perceelopp.
100 m²
Voorzieningen
Pantry, Toilet

Foto's

Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13Overdamstraat 13

Kaart

Interesse?