Park Veldzigt 3-9

4336DR MIDDELBURG Huurprijs: € 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
648 m² · in units vanaf 303 m² oppervlakte

Omschrijving

Stijlvolle kantoorruimte op een zichtlocatie in Middelburg

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar een manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Het prestigieuze Park Veldzigt is een fantastische plek om te ondernemen, omringd door kleine- en grote bedrijven en op een A-locatie in Middelburg.

De Schroeweg verbindt de snelweg A58 en de meubelboulevard met de historische binnenstad van Middelburg. De A58 heeft een goede verbinding met Vlissingen enerzijds, en Goes en West-Brabant anderzijds. Duizenden passanten passeren dagelijks het kantorenpark, waar kantoorruimtes in verschillende metrages voor verhuur beschikbaar zijn. Onder de kantoorvilla's zijn ruime parkeervoorzieningen aangebracht en verder zijn er verspreid in het parkgebied eveneens goede parkeervoorzieningen. Ook openbaar vervoer is op loopafstand; het is minder dan 1 kilometer lopen naar het treinstation en aan de Statenlaan stopt bus 57 richting het station en Vlissingen. Zo zijn de beschikbare kantoorruimtes uitstekend bereikbaar voor uzelf, uw werknemers maar bovenal voor uw klanten.

Voor uw bedrijf op Park Veldzigt beschikbaar:

-Duurzame, luxe kantoorvilla's met energielabel A/B
-Ruime parkeergelegenheid, deels overdekt
-Diverse metrages mogelijk, al vanaf 303 m² VVO
-Keuze uit instapklare en zelf in te delen kantoorruimtes
-In overleg is de huidige indeling aanpasbaar
-Uitstekende ligging op een zichtlocatie, vlakbij het treinstation en de historische binnenstad
-Huurprijs vanaf € 125,- per m² per jaar (excl. BTW)

Dé perfecte plek voor uw kantoor, praktijkruimte of dienstverlenend bedrijf.

Kantorenpark Veldzigt bestaat uit meerdere hoogwaardige kantoorvilla's met ieder een eigen identiteit. Momenteel bieden wij in drie gebouwen kantoorruimte aan in verschillende metrages. Binnen de bestemming 'kantoor' zijn de functies kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening toegestaan.

Park Veldzigt 3-5 (kantoorvilla B)

Deze kantoorruimte van totaal 303 m² VVO is gesitueerd op de begane grond. Naar wens is de ruimte uit te breiden met een kantoorruimte op de eerste verdieping van 345 m² VVO. Er zijn 3 overdekte parkeerplaatsen in het souterrain en 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar.

De kantoorvilla is zeer compleet uitgevoerd met een liftinstallatie, trappenhuis, toiletgroep per verdieping, buitenzonwering, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en een moderne duurzame energievoorziening. Duurzame klimaatinstallatie, plafonds en verlichting worden nog door verhuurder aangebracht, waarbij rekening gehouden kan worden met kantoorindeling huurder.

De kantoorruimte, gesitueerd op de begane grond, is ingedeeld als een open ruimte. Hier krijgt u de mogelijkheid om de kantoorruimte naar eigen wens en in uw huisstijl te ontwerpen.

Park Veldzigt 7-9 (kantoorvilla B)

Deze kantoorruimte van totaal 345 m² VVO is gesitueerd op de eerste verdieping. Naar wens is de ruimte uit te breiden met een kantoorruimte op de begane grond van 303 m² VVO. Er zijn 3 overdekte parkeerplaatsen in het souterrain en 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar.

De kantoorvilla is zeer compleet uitgevoerd met een liftinstallatie, trappenhuis, toiletgroep per verdieping, buitenzonwering, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en een moderne duurzame energievoorziening. Duurzame klimaatinstallatie, plafonds en verlichting worden nog door verhuurder aangebracht, waarbij rekening gehouden kan worden met kantoorindeling huurder.

De kantoorruimte, gesitueerd op de eerste verdieping, is ingedeeld als een open ruimte. Hier krijgt u de mogelijkheid om de kantoorruimte naar eigen wens en in uw huisstijl in te delen.

Park Veldzigt 19-21 (kantoorvilla C)

Deze kantoorruimte van 454 m² VVO is gesitueerd op de begane grond. In totaal zijn er 4 overdekte parkeerplaatsen in het souterrain en 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar.

De kantoorvilla is zeer compleet uitgevoerd met een liftinstallatie, trappenhuis, toiletgroep per verdieping, buitenzonwering, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en een moderne duurzame energievoorziening. In 2019 is er een compleet nieuwe klimaatinstallatie geïnstalleerd door middel van warmtepompen met een zeer hoog rendement, waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

De kantoorruimte, gesitueerd op de begane grond, is hoogwaardig ingericht met meerdere kantoorkamers, glazen wanden, een pantry, toiletgroep, raambekleding en systeemplafonds met inbouwverlichting. Overigens is de huidige indeling, indien gewenst, aanpasbaar.

Park Veldzigt 27-29 (kantoorvilla C)

Deze hoogwaardige kantoorruimte van 480 m² VVO is gesitueerd op de tweede verdieping. Bij de kantoorruimte horen 5 overdekte parkeerplaatsen in het souterrain en 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein. Deze instapklare kantoorruimte is hoogwaardig ingericht en uitermate geschikt voor zorgpartijen.

De kantoorvilla is zeer compleet uitgevoerd met een liftinstallatie, trappenhuis, toiletgroep per verdieping, buitenzonwering, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en een moderne duurzame energievoorziening. In 2019 is er een compleet nieuwe klimaatinstallatie geïnstalleerd door middel van warmtepompen met een zeer hoog rendement, waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

De kantoorruimte, gesitueerd op de tweede verdieping, is ingedeeld met een representatieve ontvangstruimte en meerdere spreek-/behandelkamers met wastafels. Voorheen is deze kantoorruimte gebruikt als cardiologiecentrum. Overigens is de huidige indeling, indien gewenst, aanpasbaar.

Park Veldzigt 41 (kantoorvilla D)

Deze kantoorruimte van 304 m² VVO is gesitueerd op de derde en tevens hoogste verdieping. In totaal zijn er 5 overdekte parkeerplaatsen in het souterrain en 3 parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar.

De kantoorvilla is zeer compleet uitgevoerd met een liftinstallatie, trappenhuis, toiletgroep per verdieping, buitenzonwering, systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en een moderne duurzame energievoorziening. Het duurzame karakter wordt benadrukt dankzij de moderne energievoorziening door middel van warmtepompen met een zeer hoog rendement, waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

De kantoorruimte, gesitueerd op de derde verdieping, is ingedeeld als een open ruimte. Hier krijgt u de mogelijkheid om de kantoorruimte naar eigen wens en in uw huisstijl af te bouwen. Kiest u voor een open kantoortuin of een combinatie hiervan? Het is allemaal mogelijk in dit fraaie pand.

Duurzaam en stijlvol ondernemen in Zeeland
Duurzaam ondernemen in Middelburg is binnen handbereik. Al vanaf 303 m² VVO kunt u hier uw kantoor vestigen, prachtig gelegen op een hoogwaardig kantorenpark op een zichtlocatie en dichtbij het centrum van Middelburg. Omringd door kleine en grote bedrijven bent u verzekerd van een inspirerende plek om te werken en samen te werken.

Zowel het treinstation als de historische binnenstad zijn op loopafstand. Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden en op een paar minuten lopen is een bushalte.

Een van de beschikbare kantoorruimtes is geheel ingericht met een ontvangstruimte en meerdere spreek-/behandelkamers. Ook kunt u kiezen voor een van de kantoorruimtes die nu als open ruimte is ingedeeld. Ook maatwerk op het gebied van opleveringsniveau is mogelijk. Zo bent u ervan verzekerd dat u een vliegende start maakt in Park Veldzigt.

Vrijblijvende rondleiding
Wilt u uw bedrijf een boost geven en duurzaam gaan ondernemen in Middelburg? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding contact met ons op. Park Veldzigt is dé plek voor ondernemers die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Veel landelijk gevestigde bedrijven gingen u al voor.

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Park Veldzigt 3-5, Park Veldzigt 7-9, Park Veldzigt 19-21, Park Veldzigt 27-29 en Park Veldzigt 41 te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Huurprijs Huurprijs: € 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Kantoorruimte
Bouwjaar Na 20012010
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Kantoorruimte

Oppervlakte 648 m²
Ligging Kantorenpark
Aantal 14
Aantal overdekt 6
Aantal niet overdekt 8
Aantal verdiepingen 2
Voorzieningen Liften, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet
In units vanaf 303

Locatie

Ligging Kantorenpark
Afstand afrit snelweg 500 m - 1000 m
Afstand n s station 500 m - 1000 m
Afstand n s voorhalte 500 m - 1000 m
Afstand bus knooppunt 500 m - 1000 m
Afstand bushalte < 500 m

Energie

Energielabel B

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *