Park Veldzigt 69

MIDDELBURG
Huurprijs: € 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

TE HUUR
Modern kantoorpand op een fantastische zichtlocatie aan het Park Veldzigt te Middelburg. In dit pand bieden we de 1e verdieping ter grootte van ca. 680 m² BVO te huur aan. Het gehele pand is zeer modern, hoogwaardig gebouwd en de overdekte parkeergarage maakt het plaatje compleet.

Ligging en bereikbaarheid
Park Veldzigt te Middelburg is een fraai kantorenpark in de directe nabijheid van het Centraal Station. Langs de belangrijkste aanvoerweg naar het centrum op een ultieme zichtlocatie zijn kantoorvilla's gerealiseerd. Park Veldzigt wordt ook wel gezien als de stedenbouwkundige entree van de stad. De kantoorvilla "Barcode" is het voorlaatste pand in deze rij. Het is een markant vormgegeven pand met een fraaie uitstraling en een duidelijke herkenbaarheid. De kantoorvilla beschikt over 4 bouwlagen en een eigen parkeerfaciliteit met in totaal 38 parkeerplaatsen.

Bestemming
Kantoor, hieronder valt:
- kantoren;
- maatschappelijke voorzieningen;
- dienstverlening.

Voorzieningen
- Entree
- Lift
- Overdekte parkeergelegenheid
- Fietsenstalling
- Elektra en basisvoorzieningen op elke etage

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend Gemeente Middelburg, sectie O, nummer 4340.

Huurprijs
€ 135,-- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Per drie maanden vooruit inclusief servicekosten en BTW.

Huurperiode
10 jaren plus 5 optiejaren.

Type huurcontract
ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index, reeks alle huishoudens CPI (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting ontstaat.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg

Bijzondere afspraken
Een huurder dient een glasverzekering voor het pand af te sluiten en in stand te houden. Een alternatief is, dat de verhuurder op zijn opstalverzekering deze extra dekking neemt en de huurder de meerpremie voor zijn rekening neemt.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Park Veldzigt 69 te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
overige
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
B

Locatie

Ligging
kantorenpark, meubelboulevard, stationslocatie
Snelweg afrit
500 m - 1000 m
NS voorhalte
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
680 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften
In units vanaf
680
Turn key
nee

Parkeren

Overdekt
22
Niet overdekt
16

Foto's

Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69Park Veldzigt 69

Kaart

Interesse?