Patentweg 6

4538BR TERNEUZEN Verkocht
1.618 m² oppervlakte

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie gelegen bedrijfsruimte. Het pand is in 1993 gebouwd en in 2000 flink uitgebreid. De bedrijfsruimte bestaat uit een ruime entree, ruimtes met sanitaire voorzieningen, diverse zalen met verschillende afmetingen en hoogtes (4 tot 9 meter). Op de verdieping is een grote zaal met spiegelwand en kantoorruimtes. Op eigen terrein zijn voldoende eigen parkeerplaatsen. Het terrein is 2.705 m2 groot. Totale beschikbare ruimte is 1.618 m2. Het geheel is gelegen op het prestigieuze bedrijventerrein Handelspoort/Haarmanweg. Op het bedrijventerrein zijn toonaangevende organisaties gevestigd als: DOW Benelux, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, Sligro, Elopak, Mc Donalds, KIA, enz.

Ligging en bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan aan de Mr. F.J. Haarmanweg, op het industrieterrein Handelspoort/Haarmanweg, vlakbij het kanaal Gent-Terneuzen. Terneuzen maakt onderdeel uit van Zeeuws Vlaanderen en telt ruim 105.000 inwoners. Daarvan wonen er ruim 54.000 in de gemeente Terneuzen. Het merendeel van die inwoners woont in de stad zelf. De stad Terneuzen vervult een regiofunctie binnen Zeeuws Vlaanderen, getuige ook de vestiging van het streekziekenhuis. Bovendien is Terneuzen, als onderdeel van North Seaports, de 3e havenstad van Nederland en kent het een rijke historie in de chemiesector (o.a. DOW Chemical). De bereikbaarheid is goed te noemen doordat de Westerscheldetunnel, die de verbinding vormt tussen Zeeuws Vlaanderen en de rijksweg A-58 (Vlissingen-Breda), direct nabij gelegen is. Ook is het wegennetwerk naar België makkelijk bereikbaar. De locatie is hierdoor als zeer aantrekkelijk aan te merken voor bedrijven die economisch verbonden zijn aan Zeeland en/of Zeeuws-Vlaanderen.

Publiekrechtelijke bestemming:
Het geheel ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Kanaaloever' dat onherroepelijk is vastgesteld op 25 juni 2013 en heeft de bestemming 'Bedrijventerrein A'.: bedrijven uit categorie 2 tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein';
Detailhandel in volumineuze goederen;

Bedrijfswoningen zijn niet toegestaan.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Terneuzen
Sectie: F
Nummer: 1737 en 1738
Groot 2.705 m2

Energielabel:
Het gebouw is voorzien van energielabel G geldig tot 29 januari 2031.

Bodeminformatie:
In 2003 heeft een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (8%) verschuldigd.

Zekerheidstelling:
Koper dient een garantie ter grootte van 10% van de koopsom binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst bij de notaris te storten.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

Milieu/ondergrondse tank(s):
Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de milieukundige toestand van de registergoederen. Evenmin vrijwaart verkoper koper jegens (mogelijke) claims en aansprakelijkheden van derden, welke (zullen) voortvloeien uit of betrekking hebben op de milieukundige toestand van de registergoederen en/of de omgeving.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Bedrijfsruimte
Bouwjaar 1993
Binnen Goed
Buiten Goed
In aanbouw Nee

Bedrijfsruimte

Oppervlakte 2.705 m²
Ligging Bedrijventerrein
Voorzieningen Toilet

Locatie

Ligging Bedrijventerrein

Energie

Energielabel G

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *