Provinciale weg 4

ZUIDDORPE
verkocht

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Drieschouwen, nabij Axel, nabij de doorgaande weg N258 van Hulst naar Sas van Gent, bieden wij een grootschalig complex aan. Het complex is in gebruik ten behoeve van de opslag van agrarische producten, maar is uitstekend te gebruiken voor andere doeleinden zoals opslag of productie, transport of logistieke bedrijvigheid. Het totale terrein dat wordt aangeboden is 29.705 m² groot. Het terrein kan zowel in delen als het geheel worden verkocht.

Gebouwen
(bj. 1989): er zijn 2 gebouwen op het terrein. Het voorste gebouw is totaal ruim 4.000 m2. Het is onderverdeeld in diverse compartimenten en functies, zoals kantoor- en personeelsruimten, werkplaats, bergzolder en meerdere bedrijfsruimten met stenen scheidingswanden. In een deel van deze bedrijfsruimten zijn compartimenten aangebracht voor de losse stort van producten. Er zijn meerdere grote toegangsdeuren (overheaddeuren). De vloer is van beton en een deel van de zadeldaken hebben asbesthoudende golfplaten als dakbedekking.
Het achterste gebouw is totaal ruim 2.400 m² en een meer typische landbouwschuur met lage zijgevels met drukvaste wanden voor de losse stort van producten. Deze hal kent een vloer van asfalt en een dakbedekking van asbestvrije dakplaten op het zadeldak.
Het perceel is totaal omheind en kent een verharding van asfalt en klinkers. Verder is er een 60-tonsweegbrug aan de voorzijde van het perceel.
Het perceel heeft 2 dammen als verbinding met de met weg en poorten als toegang voor het perceel. Het vrije terrein is circa 10.000 m2 groot, hetgeen deels onverhard is. Er is een zware gasaansluiting in het pand aanwezig, alsmede een zware stroomaansluiting. Dit kan uiteraard worden aangepast aan de wensen van de nieuwe gebruiker.

Ligging
Het object is gelegen op het bedrijfsterrein van Axel, een stad met circa 12.000 inwoners. De verbinding middels autoweg is goed te noemen. Het object is gelegen nabij alle uitvalswegen, de belangrijkste ontsluitingswegen zijn de provinciale wegen N 253 (Terneuzen _ Sas van Gent, Tractaatweg) en N 258 (Axel _ Hulst). De bereikbaarheid met het openbaar vervoer, middels busverbinding, is als goed aan te merken. Een treinverbinding is in het gebied Zeeuws-Vlaanderen niet aanwezig.

Bestemming
Bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Drieschouwen, Vaartwijk en Stroodorpe' uit 2013 van de gemeente Terneuzen met de bestemming 'Bedrijventerrein -1'. Binnen deze bestemming zijn uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden. Ter plaatse van de functieaanduiding (b<=3.2): bedrijven voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, ?3.1 en 3.2 van de bij dit artikel behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten, niet zijnde Bevi-inrichtingen en geluid producerende inrichtingen.

Kadastrale informatie
Gemeente Axel, sectie L, nummer 232, grootte 29.705 m². Er geldt over een smalle strook een recht van overpad aan de noordzijde van het perceel voor het achtergelegen akkerland.

Koopsom
€ 1.495.000,- kosten koper, excl. BTW.

Omzetbelasting
Er is mogelijk omzetbelasting van toepassing op de te betalen koopsom.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 10% van de overeengekomen koopsom, af te geven door een in Nederland erkende bankinstelling.

Oplevering
In onderling overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Provinciale weg 4 Zuiddorpe". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.495.000,- k.k.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
6.400 m²
Perceelopp.
29.705 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren, Pantry

Terrein

Oppervlakte
29.705 m²

Parkeren

Niet overdekt
10

Foto's

Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4Provinciale weg 4

Kaart

Interesse?