Provincialeweg ong

TERNEUZEN
Vraagprijs: op aanvraag

Omschrijving

49.940 m² bouwgrond op een zichtlocatie, langs de doorgaande weg N62 in Terneuzen.

Bereikbaarheid en ligging
Gelegen tegenover het bedrijventerrein van Terneuzen op een A-locatie. Het verkeer richting naar België, Hulst en Axel komt langs deze locatie.

Bestemming
Agrarisch, hieronder valt het gebruik als:
- de uitoefening van grondgebonden agrarische bedrijven.

Vraagprijs
€ 30,-- per m² grond kosten koper.

Bankgarantie/waarborgsom
Binnen 1 maand na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom te storten van 10% van de koopsom incl. BTW. In plaats van een waarborgsom mag koper ook een bankgarantie stellen.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Algemeen
Voorgaande informatie omtrent de verkoop van "bouwgrond aan de Koegorspolder" te Terneuzen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
overige
Perceelopp.
49.940 m²
In units vanaf
49940

Foto's

Provincialeweg ong

Kaart

Interesse?