Ravelijn de Groene Jager 70-72

GOES
verkocht

Omschrijving

Op een zeer fraaie locatie aan de rand van het stadscentrum van Goes, ligt dit opvallende gebouw, dat in gebruik is geweest bij het Leger des Heils. Het pand is gebouwd in 1997 en is in goede staat van onderhoud. Het pand heeft een eigen parkeerterrein ten behoeve van 5 auto's. In de directe omgeving is voldoende parkeermogelijkheid ten behoeve van vergunninghouders. De omgeving is zeer groen en er staan voornamelijk woningen en maatschappelijke gebouwen. De begane grond is circa 475 m2 BVO en de verdieping is circa 231 m2 BVO groot. Het totale perceel is 834 m2. De gebruiksmogelijkheden zijn breed.

Indeling
Op de begane grond zijn 2 entrees. De hoofdentree biedt via een tochtportaal toegang aan de ontvangstruimte met een open keuken, bergruimtes, toiletten met een MIVA-toilet. Aan de rechterzijde is een grote open ruimte, die eventueel nader in te delen is. Aan de linkerzijde is de grote korpsruimte. Deze ruimte is 2 verdiepingen hoog en is deels met ronde gevels afgewerkt. De hoge ramen geven hier een bijzondere lichtinval. De eerste verdieping is via de centrale gang bereikbaar of via de tweede entreedeur. Op de verdieping zijn verschillende kantoor-/vergaderruimtes, bergruimte en toiletten. Tevens is er een ruime centrale woonkamer met keuken en 3 slaapvertrekken met eigen douches, toiletten en wastafels. Deze slaapvertrekken zijn via de aparte entree bereikbaar of binnendoor vanuit de kantoorruimtes.

Bereikbaarheid en ligging
Gelegen op de hoek van de Westwal en Ravelijn de Groene Jager aan de rand van het centrum. Het trein- en busstation is op loopafstand gelegen. Verder heeft Goes een centrale ligging aan de A58/N286, waardoor de bereikbaarheid met de auto goed is te noemen.

Bestemming
Bestemmingsplan Binnenstad Noord van de gemeente Goes, 24-05-2007. De op de plankaart voor Maatschappelijk aangewezen gronden zijn bestemd voor gebouwen ten behoeve van het uitoefenen van activiteiten gericht op de educatieve, sociale, maatschappelijke, levensbeschouwelijke, educatieve en openbare dienstverlening.

Voorzieningen
-Parkeerterrein;
-Cv-installaties ;
-Ontruimingsinstallatie;
-Mechanische ventilatie;
-Toiletten;
-Douches en wastafels;
-Keuken met inbouwapparatuur;
-Systeemplafonds met inbouwarmaturen;

Kadaster
Perceel gemeente Goes, sectie D, nummer 4672, 834 m² groot.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vraagprijs
€ 695.000,-- kosten koper.

Bankgarantie/waarborgsom
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand wel overdrachtsbelasting 6%.

Oplevering
In onderling overleg.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

Overige van belang zijnde informatie
-In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper;
-Opdrachtgever verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Ravelijn de Groene Jager 70-72" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
maatschappelijk vastgoed
Soort bouw
bestaande bouw
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum, woonwijk
Snelweg afrit
1500 m - 2000 m
NS station
1000 m - 1500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
705 m²
Perceelopp.
834 m²
Voorzieningen
Pantry, Toilet, Mechanische ventilatie

Parkeren

Niet overdekt
5

Foto's

Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72Ravelijn de Groene Jager 70-72

Kaart

Interesse?