Rijksweg 3A.002

KAPELLE
Huurprijs: € 1.500,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij te huur aan deze op goed bereikbare locatie gelegen loods van totaal 382 m2 VVO op het bedrijventerrein Smokkelhoek. De hal is recent volledig gerenoveerd en voorzien van geïsoleerde wanden en dak en een nieuwe betonnen vloer. De loods is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4,5 meter breed bij 4,8 meter hoog en is verder ook toegankelijk via een separate loopdeur.

Het buitenterrein is verhard en is rondom vrijwel geheel voorzien van een hekwerk. De toegang van het terrein geschiedt door middel van een afsluitbare schuifpoort. Het pand is zeer geschikt voor opslag of productie. Er hoort 5 meter aan de voorzijde van de loods bij het gehuurde voor het eventueel parkeren van auto's, het buitenterrein mag niet als opslag gebruikt worden.

Ligging en bereikbaarheid
Het goed bereikbare bedrijventerrein "Smokkelhoek" is gelegen aan de oostzijde van de kern van Kapelle direct aan de snelweg A58 en de provinciale weg N289 en heeft daarmee een snelle aanrijroute naar bijvoorbeeld overige delen van Zeeland, de randstad en België.

Bestemming
Bestemmingsplan "Smokkelhoek" van gemeente Kapelle. De voor Bedrijf aangewezen gronden zijn ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2' bestemd voor bedrijven tot en met ten hoogste de aangeduide categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Voorzieningen
-Krachtstroom
-Elektrische overheaddeur
-Separate loopdeur
-Er is voorbereiding getroffen om een wateraansluiting te realiseren
-Er komt een frame aan de voorzijde van de loods voor logo/reclame uiting
-Verhuurder heeft een abonnement voor ongediertebestrijding

Kadastrale informatie
Gemeente Kapelle, sectie S, nummer 1006 (gedeeltelijk), groot 22.263 m2.

Huurprijs
€ 1.500,- per maand excl. BTW.

Nutslasten
De nutslasten betreffen een voorschot met jaarlijkse nacalculatie. Het voorschot wordt vastgesteld op basis van het verwachte verbruik.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.
Huurperiode 5 jaren plus 5 optiejaren. Afwijkende huurperiodes in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Rijksweg 3A.002 te Kapelle". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Onderhoud binnen
goed, uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
382 m²
Perceelopp.
22.263 m²
In units vanaf
382 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Overhead deuren

Foto's

Rijksweg 3A.002Rijksweg 3A.002Rijksweg 3A.002Rijksweg 3A.002Rijksweg 3A.002

Kaart

Interesse?