's-Heer Hendrikskinderendijk 103

GOES
Huurprijs: € 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)

Omschrijving

Direct bij het binnenkomen van Goes staat dit moderne en unieke kantoorgebouw met koperen dak op een zichtlocatie. Momenteel is er 287,5 m² BVO kantoorruimte op de begane grond van het kantoorgebouw beschikbaar.

Ligging
Direct bij het binnenkomen van Goes vanaf de A256 is dit pand gesitueerd aan het Tiendenplein. Aansluiting op de A58 richting Vlissingen en Bergen op Zoom is twee minuten hiervandaan. Verder is er een busverbinding richting het NS-station naast het pand gelegen.

Voorzieningen gebouw
De centrale entree is voorzien van een zogenaamde tochtsluis met elektrische schuifdeur. Bij de ingang van het gebouw bevindt zich een belinstallatie met videofoon. De algemene ruimtes en gangen zijn voorzien van systeemplafonds, wanden gespoten met spuitverf en de vloeren afgewerkt met natuursteen en/ of vloerbedekking.

De kantoorverdiepingen zijn bereikbaar via een lift welke centraal in het gebouw is opgesteld. De liftcabine is geschikt voor het vervoeren van 13 personen tegelijk en tevens geschikt voor Rolstoel -en Brancardvervoer. Naast de lift is de hoofdtrap geplaatst.

Voorzieningen kantoorruimtes
-Toiletgroep dames, heren en mindervaliden;
-C.V.-installatie (Nefit Ecomline Turbo HR);
-Thermostaatkranen per radiator;
-Mechanische ventilatie;
-Pantry;
-Databekabeling;
-Elektrische zonwering buitenzijde;
-Zonwering binnenzijde;
-Vloerbedekking;
-Indeling d.m.v. systeemwanden;
- Liftinstallatie;
- Hydrofoorinstallatie;
- Brandblusinstallatie;
- Ontruimingsinstallatie.

Parkeren
Bij deze verdieping horen parkeerplaatsen. Deze zijn inbegrepen bij de huurprijs.

Huurprijs
€ 115,-- per m² per jaar exclusief BTW en eventuele servicekosten.

Servicekosten
De servicekosten worden vastgesteld op basis van de door of vanwege verhuurder bijkomende leveringen en diensten. De servicekosten zullen als voorschot in rekening worden gebracht en periodiek gelijk met de huurpenningen verrekend worden en op werkelijk verbruik als afrekening achteraf worden verrekenend. De servicekosten bedragen € 35,-- per m2 exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
Vijf jaar plus telkenmale vijf optiejaren

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.
Het is bespreekbaar om vrij van omzetbelasting te huren.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte 2003 aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "île de France, 's-Heer Hendrikskinderendijk 107" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115,- per vierkante meter p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 35,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
na 20012010
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
overig, kantorenpark
Snelweg afrit
< 500 m
NS station
1000 m - 1500 m
NS voorhalte
1000 m - 1500 m
Bus knooppunt
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Kantoorruimte

Oppervlakte
287 m²
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, Mechanische ventilatie
In units vanaf
287
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
14

Foto's

's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103's-Heer Hendrikskinderendijk 103

Kaart

Interesse?