Stationspark 28

GOES
Huurprijs: op aanvraag

Omschrijving

Te huur
Wij bieden aan dit fraaie kantoorpand van circa 2.296 m² BVO met eigen parkeerterrein op één van de beste locaties van Goes. Het pand is onder architectuur ontworpen en er is gewerkt met hoogwaardige materialen.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is voldoende middels een trein- en busverbinding op 2 minuten loopafstand.

Indeling
Voor het pand valt de imposante entree als eerste op. De entree is opgetrokken als atrium, met veel glas en een natuurstenen vloer. De buitenkant is afgewerkt met terracotta keramisch geprofileerde lei-pannen, en twee volledig glazen gevels. De gebogen wand is afgewerkt met gemoffeld aluminium.

Via de entree is er de toegang tot de lift, welke deels is uitgevoerd in glas. De begane grond en de drie kantoorverdiepingen hebben alle twee toiletgroepen, een eigen pantry.

De derde verdieping heeft gedeeltelijk een dakterras.

Voorzieningen
-Elektrisch bedienbare zonwering;
-Lift;
-Toiletgroepen per verdieping;
-Pantry per verdieping;
-Systeemplafonds;
-Inbouwarmaturen;
-Isolerend glas en geluidswerend glas aan spoor zijde;
-Noodverlichting;
-Brandmeldinstallatie;
-Brandbestrijdingsinstallatie.
-Aansluiting voor netwerkverbindingen en stroomvoorziening

Afmeting
Totaal ca. 2.296 m² BVO voor het hele gebouw.

Dit is opgedeeld als volgt:
Begane grond: 667 m²
Eerste verdieping: 591 m²
Tweede verdieping: 591 m²
Derde verdieping: 447 m²

Aantal parkeerplaatsen: 35


Belangrijkste installaties:
Klimaatbeheersing
De kantoorruimtes worden verwarmd en gekoeld door middel van plafondinductie units. Hierdoor wordt omgevingslucht uit de ruimte gezogen. Deze lucht komt langs een gecombineerde verwarmer/koeler en wordt vervolgens de ruimte weer ingeblazen.
Het atrium wordt verwarmd door vloerverwarming, welke in de zomer gebruikt kan worden als vloerkoeling. Daarnaast kent het atrium een zomerventilatie-regeling. Deze zorgt ervoor dat de ramen bij een bepaald ruimtetemperatuur automatisch opengaan.

Elektrotechnische installatie
De hoofdverdeelinrichting bevindt zich naast de hoofdingang op de begane grond. Van hieruit is de verlichting van de trappenhuizen, entree en dakterras aangesloten, alsmede de zonwering in de entree en buitenverlichting. Elke verdieping heeft een onderverdeelkast met 16 eindgroepen. De onderverdeelkasten kunnen worden voorzien van een kWh-pulsmeter, zodat per verdieping het verbruik kan worden gemeten.

Kabelwegen
Bovenlangs het systeemplafonds lopen de kabelgoten voor sterk- en zwakstroom en voor data/telefonie.

Buitenterrein
Bij dit pand hoort een eigen parkeerterrein met 35 parkeerplaatsen. In de nabije omgeving is gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Het buitenterrein is verlicht en voorzien van omheining en benodigde kolken. Er zijn ook 2 oplaadstations voor elektrische auto's.

Huurprijs
Op aanvraag.

Servicekosten
De definitieve servicekosten worden vastgesteld op basis van de door of vanwege verhuurder bijkomende leveringen en diensten. De servicekosten zullen als voorschot in rekening worden gebracht en periodiek gelijk met de huurpenningen verrekend worden en op werkelijk verbruik als afrekening achteraf worden verrekend.

Reclame-uiting
In overleg met de verhuurder.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
5 jaar met telkenmale 5 optiejaren. Afwijkende huurperiode in overleg.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In onderling overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte, artikel 7:230 BW aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Stationspark 28" te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Kantoorruimte

Oppervlakte
2.296 m²
Perceelopp.
1.900 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Pantry, Systeemplafond, Toilet
In units vanaf
2296
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
35

Foto's

Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28Stationspark 28

Kaart

Interesse?