Stationspark 51

4462DZ GOES Verkocht
1.448 m² · in units vanaf 1448 m² oppervlakte

Omschrijving

Te koop
Namens onze opdrachtgever bieden wij aan, op een goede zichtlocatie aan een goed bereikbare, doorgaande weg gelegen kantoorpand in het Stationspark. Het object is momenteel in gebruik als kantoorpand bij een bovenregionale accountantsorganisatie. Het pand is robuust gebouwd en gerealiseerd 1994 en heeft een moderne uitstraling. Het onderhoud is zeer goed. Het pand kent een royale entree met baliefunctie en een wachtruimte voor klanten. Alle verdiepingen zijn verder ingericht met diverse ruimtes die in gebruik zijn als kantoor, spreekkamers, toiletvoorzieningen en facilitaire ruimtes. Op de tweede verdieping is een kantineruimte ingericht. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met 2 trappenhuizen en een lift.

Het eigen buitenterrein van het pand is ingericht als parkeerterrein voor 34 eigen parkeerplaatsen en een overdekte fietsenberging. Het terrein is verder afgewerkt met terreinverlichting en een keurig aangelegde tuin. Op korte afstand zijn twee grote openbare parkeerterreinen beschikbaar.

Ligging en situatie
Op korte afstand van het stadscentrum en nabij het NS-station, aan de rand van een kantorenpark, tegen een woongebied aan. Het perceel is een onderdeel van het Stationspark waarop nog verder ontwikkeld zal gaan worden. De directe omgeving kenmerkt zich nu door kantoorruimte en maatschappelijke gebouwen voor de zorg en een school. Mede door de nieuwe spoortunnel die aansluit op het Stationspark is de locatie zeer goed bereikbaar.

Bestemming
De huidige bestemming binnen het bestemmingsplan Stationsomgeving Zuid-Oost, d.d. 13-02-2014, is "Kantoor". De voor "Kantoor" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Kantoor, alsmede voor parkeervoorzieningen, tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming. De definitie van kantoor(ruimte) is een gebouw of een gedeelte daarvan, dat dient voor het beroepsmatig/ bedrijfsmatig verlenen van diensten op financieel, administratief, juridisch en ontwerp- technisch of een hiermee naar aard gelijk te stellen gebied;

Daarnaast kent de locatie de sub-bestemming 'Waarde'. De voor "Waarde _ Archeologie 2" (WR- A2) aangewezen gronden zijn primair bestemd voor het behoud van het ter plaatse aanwezige archeologisch waardevol gebied.

In overleg met de gemeente is het eventueel bespreekbaar om de bestemming Maatschappelijk toe te voegen op het perceel, een en ander afhankelijk van het beoogde gebruik. Niet elk gebruik binnen de bestemming Maatschappelijk is toegestaan.

Privaatrechtelijke aspecten
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Goes, sectie C, nummer 5078, grootte 2.172 m2. Er zijn geen privaatrechtelijke of publiekrechtelijke beperkingen bekend.

Bodemonderzoek
Ten tijde van de bouw van het pand zijn op het terrein onderzoeken uitgevoerd. Er zijn geen bijzondere aantekeningen ten behoeve van dit perceel.

Oppervlaktes
In de bijlagen zijn de plattegronden en gevel tekeningen opgenomen, die de indeling van het pand grotendeels weergeven. De oppervlakten van de diverse onderdelen zijn als volgt op basis van het bruto vloeroppervlakte:
-Begane grond: circa 530 m2 BVO en 474 m2 VVO;
-Eerste verdieping: circa 530 m2 BVO en 487 m2 VVO;
-Tweede verdieping: circa 530 m2 BVO en 487 m2 VVO.
-De derde verdieping bestaat uit een technische ruimte.

Totaal beschikbare kantoorruimte is circa 1.590 m2 BVO en circa 1.448 m2 VVO.

Onderhoud
Het pand verkeert in het algemeen in een goede staat van onderhoud ten behoeve van het huidige gebruik. De installaties worden op periodieke basis onderhouden en gekeurd.

Bouwaard materialen en constructie
Kantoor ruwbouw:
-Onderheide betonvloer
-Spouwmuren van metselwerk;
-Dak is bedekt met bitumineuze dakbedekking;
-Aluminium kozijnen met isolatieglas.

Afbouw:
- Tapijtvloer en tegelvloer;
- Lichte prefab scheidingswanden;
- Systeemplafonds

Installaties:
-3x 125 ampère;
-Zonwering;
-Deels cat. 6 bekabeling, deels cat. 5 bekabeling;
-CV-installatie;
-Radiatoren;
-Conventionele verlichting;
-Grotendeels airconditioning;
-Ontruimingsinstallatie;
-Luchtbehandeling;
-Lift.

,As is, where is'
Het object wordt 'As is, where is' verkocht. Koper aanvaardt alle risico's van dien.

Vraagprijs
€ 2.350.000,- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop van dit pand, wel overdrachtsbelasting 8%.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
In onderling overleg.

Overige van belang zijnde informatie
In afwijking van artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
Opdrachtgever verleent met betrekking tot de onroerende zaak generlei vrijwaring voor zichtbare en aan hem onbekende verborgen gebreken en aan hem onbekende erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en lasten, met uitzondering van de lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die vatbaar zijn voor inschrijving in de openbare registers, doch daarin ten tijde van het sluiten van deze overeenkomst niet waren ingeschreven, een en ander zoals bedoeld in artikel 7:15, lid 2, BW.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Stationspark 51 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen (op te vragen bij de makelaar)
- Kadastraal schetsplan
- Bestemmingsplankaart en voorwaarden
- Tekeningen/plattegronden.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding in overleg

Bouw

Type Kantoorruimte
Bouwjaar 1994
Binnen Uitstekend
Buiten Uitstekend
In aanbouw Nee

Kantoorruimte

Oppervlakte 1.448 m²
Ligging Kantorenpark
Aantal 34
Aantal niet overdekt 34
Aantal verdiepingen 4
Voorzieningen Kamerindeling, liften, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, verwarming, airco
In units vanaf 1448

Locatie

Ligging Kantorenpark
Afstand n s station < 500 m

Energie

Energielabel C

Niet gevonden wat u zocht?

Faasse & Fermont kan u adviseren en ondersteunen bij het vinden van een geschikt pand.

Meer informatie
Meer informatie 0113-250555
Deel dit bedrijfspand

Kaart

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

    *
    *
    *
    *