Ter Wallestraat 7

BIERVLIET
Vraagprijs: op aanvraag

Omschrijving

Unieke kans tot aankoop van een wooncomplex!

We bieden een appartementencomplex gelegen in het centrum van Biervliet aan. Het complex heeft 33 appartementen, diverse algemene ruimten, bijgebouw, een zeer ruime tuin en parkeerplaatsen. Het complex ligt aan de Ter Wallestraat 7 in het centrum van het dorp Biervliet in de gemeente Terneuzen. In de omgeving liggen diverse woningen, maatschappelijke voorzieningen en een basisschool.

Notariskantoor Zeeuwse Alliantie Notarissen heeft een procedure opgesteld.

Belangrijke data

Op 15 november 2021 om 12.00 uur dient het inschrijfbiljet bij de notaris binnen te zijn.

Bezichtigingen

Bezichtiging van het gebouw kan op afspraak met Faasse & Fermont worden ingepland.

Verkoopcomplex

Het perceel grond met opstallen en verdere toebehoren gelegen te 4521 AZ Biervliet, Ter Wallestraat 7, kadastraal bekend gemeente Terneuzen, sectie BC, nummer 1412, ter grootte van zevenennegentig are en achtennegentig centiare (97a 98 ca)

Bestemming

Bestemmingsplan Biervliet, met enkelbestemming Maatschappelijk. De woningen worden individueel verhuurd. Bij de gemeente is een verzoek tot verruiming van bestemming tot wonen ingediend.

Indeling

Appartementencomplex;

Een gezamenlijke entree met trappenopgang en liften

Aan de gangen liggen de appartementen met eigen ingang

Algemene ruimten, waaronder kantoren en recreatieruimten

Bijgebouw voor opslag materiaal en parkeren auto

Ruime tuin en parkeerplaatsen voor het complex.

Tekeningen

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De genoemde vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. In de dataroom zijn de plattegronden met deels maatvoering opgenomen.

Technisch onderzoek

Er is een technisch onderzoek verricht door Wooninspectie Zeeland.

Energielabel:

Overwegend energielabel D. Er zijn per appartement en de algemene ruimten energielabels beschikbaar.

Huurgegevens

De totale netto huursom bedraagt op jaarbasis circa € 212.000 (Per 1-9-2021) Een huuroverzicht van de huurovereenkomsten en huurcontracten zijn ter inzage.

WOZ

De WOZ waarde van het complex bedraagt € 878.000,-.

Zakelijke rechten

Met betrekking tot erfdienstbaarheden en kwalitatieve verplichtingen wordt verwezen naar de in de bijlage opgenomen eigendomsakte(n), erfdienstbaarheden onderzoek en concept koopovereenkomst.

Fiscaliteit

Bij levering van het complex is geen omzetbelasting (BTW) verschuldigd, maar wel 8% overdrachtsbelasting.

Oplevering

De wooneenheden worden opgeleverd in de huidige, grotendeels verhuurde staat. Tevens worden alle wooneenheden en ruimten opgeleverd "As is, where is". De eigenaar geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van het verkochte. Koper zal de eigenaar dan ook vrijwaren in de koopovereenkomst en leveringsakte voor alle aanspraken die hij of derden ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat.

Procedure

De verkoop zal via een verkoop bij inschrijving zijn. De notaris, De Zeeuwse Alliantie, heeft hiervoor een procedure opgesteld. Ook de koopovereenkomst is beschikbaar.

De Algemene voorwaarden van De Zeeuwse Alliantie Notarissen en de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers zijn van toepassing.

Bankgarantie/waarborgsom

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 6 van de voorwaarden verkoop bij inschrijving dient de koper een waarborgsom aan de notaris te betalen of bankgarantie te verstrekken ten bedrage van tien procent (10%) van de koopsom en wel uiterlijk 10 werkdagen na gunning.

Levering

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 11 van de voorwaarden verkoop bij inschrijving zal de levering alsmede betaling koopsom van het registergoed voor 31 december 2021 plaatsvinden.

Dataroom

Er is een dataroom beschikbaar met alle beschikbare documenten. U kunt inloggen via de website van www.faasse-fermont.nl. Wenst u toegang dan vragen wij u om een mail te sturen naar bedrijven@faasse-fermont.nl. De makelaar en verkoper zijn gerechtigd om, zonder opgaaf van redenen, de toegang tot de dataroom te onthouden.

Algemeen

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Ter Wallestraat 7 te Biervliet". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1971-1980
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk

Locatie

Ligging
woonwijk

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.905 m²
Perceelopp.
9.798 m²

Foto's

Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7Ter Wallestraat 7

Kaart

Interesse?