van Dusseldorpstraat 4A

GOES
Huurprijs: € 37.500,- p.j. (21% BTW)

Omschrijving

De afgelopen jaren is de voormalige Van Dusseldorpschool zeer hoogwaardig gerenoveerd en opgesplitst in verschillende units. Het complex heeft de karakteristieke look behouden van de voormalige school, maar eenmaal binnen ervaart u de kwaliteit van nieuwbouw. Gebaseerd op de eerder opgeleverde units is het verwachte energielabel A++; het object is daarmee zeer duurzaam en zuinig in gebruik. De ruimte is voorzien van een eigen hal/entree op de begane grond.

De te huur aangeboden unit betreft de unit op de verdieping met een oppervlakte van 292 m² VVO. Er zijn meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: het betreft een unieke locatie voor een kantoor-/praktijkruimte, maar ook voor gebruik in de medische sector is het object zeer geschikt.

Bereikbaarheid en ligging
Het object is gelegen in de wijk Goes-Oost in Goes. De bereikbaarheid is goed te noemen door de nabijheid van de doorgaande weg en centrale ligging in Goes. Tevens ligt er een busstation op loopafstand welke in directe verbinding staat met het NS centraal station Goes. Ook de Goese binnenstad is op loopafstand bereikbaar.

De overige units in het complex hebben representatieve gebruikers (Topzorg zorgcentra, Koninklijke Auris en Beautysalon Glance). Naast het object is tevens het Medisch Centrum Goes gelegen.

Bestemming
De bestemming is 'Maatschappelijk' binnen het bestemmingsplan Goes-Oost. Hierbij zijn maatschappelijke activiteiten toegestaan, alsmede ondergeschikte detailhandel en/of horeca. Daarnaast parkeervoorzieningen, tuinen, erven en paden ten dienste van de bestemming.

Parkeren
Er zitten standaard 5 parkeerplaatsen bij het gehuurde. Deze worden aangewezen op het omliggende buitenterrein. Extra parkeerruimte is in overleg bij te huren.

Voorzieningen
-Warmtepompinstallatie;
-Dubbele toiletgroep;
-VRF Klimaatsysteem (Basis verwarming en airco in één);
-Ter plaatse van platte daken: plafonds met inbouwarmaturen (LED);
-Aluminium kozijnen met HR++ beglazing.

Kadaster
Gemeente Goes, sectie F, perceel 2990 (gedeeltelijk).

Huurprijs
€ 37.500,- excl. BTW per jaar

De unit heeft op dit moment enkel constructieve wanden als indeling. De afbouw van de unit vindt in overleg met de huurder plaats. Huurprijs is gebaseerd op het basis opleveringsniveau. Meerwerk bovenop het basis opleveringsniveau is in overleg mogelijk e.e.a. afhankelijk van wensen, contractduur en overige voorwaarden. Er is tevens voorbereiding getroffen voor een liftinstallatie.

Servicekosten
De servicekosten zijn € 5,- exclusief BTW per m² VVO per jaar. Deze worden berekend op basis van een voorschot met jaarlijkse nacalculatie.

De services en diensten betreffen:
-Groen- en terreinonderhoud
-Reiniging dak en goten

De unit heeft eigen nutsaansluitingen.

Huurtermijn
5 jaren met telkenmale 5 optiejaren

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief servicekosten en BTW dienen per kwartaal vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een zekerheidsstelling ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW of BTW compensatie.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter
compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor
BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 37.500,- p.j. (21% BTW)
Servicekosten
€ 5,- per vierkante meter p.j.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Praktijkruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Energielabel
A++

Locatie

Ligging
woonwijk
NS station
500 m - 1000 m
Bus knooppunt
500 m - 1000 m
Bushalte
< 500 m

Praktijkruimte

Oppervlakte
292 m²
In units vanaf
292 m²
Verdiepingen
1

Parkeren

Niet overdekt
5

Foto's

van Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4Avan Dusseldorpstraat 4A

Plattegronden

van Dusseldorpstraat 4A

Kaart

Interesse?