Verrijn Stuartweg 24

GOES
Huurprijs: € 5.750,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur
Volledig gerenoveerde en deels nieuw gebouwde, vrijstaande bedrijfsruimte (totaal circa 909 m2 V.V.O.) met eigen parkeergelegenheid op een goed zichtbare hoeklocatie op de Poel I in Goes.

Dit object biedt representatieve kantoor- (circa 313 m² V.V.O.op de begane grond en circa 213 m2 V.V.O. op de verdieping) én bedrijfsruimte op de begane grond (circa 383 m² V.V.O.).
Een ideale huisvestingslocatie voor de ondernemer die zowel opslag c.q. werkruimte alsook kantoorruimte nodig heeft.

Het object is echter dusdanig ingedeeld dat -indien gewenst- het ook bespreekbaar is om alleen het kantoordeel c.q. bedrijfsdeel te huren.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op een goed zichtbare locatie in de Poel I in Goes. Het betreft een hoeklocatie met eigen omliggend terrein met parkeerplaatsen. De aansluiting op de snelweg A58 is nabij.

Bestemming
De huidige bestemming is "Bedrijventerrein". Op deze locatie zijn bedrijven toegestaan tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten.

Indeling
Het betreft een vrijstaand bedrijfsgebouw waarbij de indeling naar functie (kantoor- c.q. bedrijfsruimte) is voorzien doch waarbij de indeling in de ruimtes zelf (deels) nog naar wens van de huurder kan worden aangepast.

Parkeren
Parkeergelegenheid voorzien op eigen terrein.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie K, nummer 204, groot 1.390 m² groot.

Huurprijs
€ 5.750,-- per maand (voor het totaal) exclusief BTW

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
De huurovereenkomst wordt standaard aangegaan voor de periode van 5 (vijf) jaar. Deze termijn wordt telkens verlengd met een termijn van 5 (vijf) jaar, tenzij de huurder of verhuurder voorafgaand schriftelijk heeft opgezegd met inachtneming van een periode van 12 (twaalf) maanden. Afwijkende huurperiode in overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg (indicatie 2e halfjaar 2022).

Opleveringsniveau
In overleg.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Verrijn Stuartweg 24 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 5.750,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Energielabel
D

Locatie

Ligging
bedrijventerrein
Snelweg afrit
500 m - 1000 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
383 m²
Perceelopp.
1.390 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
526 m²
Verdiepingen
2

Parkeren

Niet overdekt
10

Foto's

Verrijn Stuartweg 24Verrijn Stuartweg 24Verrijn Stuartweg 24Verrijn Stuartweg 24

Plattegronden

Verrijn Stuartweg 24Verrijn Stuartweg 24Verrijn Stuartweg 24

Kaart

Interesse?