Voltweg 19

HOOGERHEIDE
verkocht

Omschrijving

Een perceel bouwgrond van 2.095 m2 gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Kooi. Het huidige gebouw (welke is afgebrand) zal door de verkoper worden gesloopt.
In de nabijheid bevinden zich onder meer: Vliegbasis Woensdrecht, Bouwbedrijf De Nijs, Karwei bouwmarkt Hoogerheide, Matthijs B.V., Autobedrijf J. de Rond en Stolk Services B.V.

Bereikbaarheid en ligging
Het perceel is gelegen aan de rand van het representatieve bedrijventerrein De Kooi. De ontsluiting met de A4 (afrit Hoogerheide) is goed. Via de A4 en de A58 zijn onder meer Antwerpen en Rotterdam moeiteloos bereikbaar.

Bestemming
Bedrijventerreinen Woensdrecht (2-4-2015 onherroepelijk) met functie aanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Maximaal bebouwingspercentage is 75% en bouwhoogte van maximaal 10 meter. Het perceel heeft een ruim bouwvlak.

De voor "Bedrijventerrein" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
-ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein';
-bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen;

In het bestemmingsplan zijn nadere voorwaarden en gebruiksbepalingen opgenomen.

Verder is gebiedsaanduiding Geluidszonde industrie, luchtvaartverkeerzone -2 en vrijwaringszone radar van toepassing. Tenslotte is paraplubestemmingsplan gebruik wonen door huishoudens van toepassing.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Woensdrecht, sectie C, nummer 2231, 2.095 m2 groot.

Vraagprijs van het geheel
€ 349.000,- vrij op naam.

Omzetbelasting
Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Voorbehoud
Deze aanbieding is onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Aanvaarding
In overleg, doch zo spoedig mogelijk.

Oplevering
Bouwrijp. De bedrijfsloods wordt bij verkoop door de huidige eigenaar gesloopt.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Voltweg 19 te Hoogerheide". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.000,- v.o.n. (21% BTW)
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond
Soort bouw
bestaande bouw

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Perceelopp.
2.095 m²
In units vanaf
2095

Foto's

Voltweg 19

Kaart

Interesse?